28 / 03 / 2024

Hazal Mesudiyeli Ali Ağaoğlu

Hazal Mesudiyeli Ali Ağaoğlu

Hazal Mesudiyeli'nin ardından Ali Ağaoğlu, yeni sevgilisi ile boy göstermeye başladı. Hazal Mesudiyeli ise twitter sayfasında "Eski sevgilinin yeni sevgilisinin çirkin olduğunu görünce yaşanan mutluluk zehirlenmesi" mesajını yayınladı.

Ali Ağaoğlu ve Hazal Mesudiyeli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor!

Ali Ağaoğlu ve Hazal Mesudiyeli fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor. Ağaoğlu’yla fotoğraflarını sosyal medyadaki hesaplarında paylaşan Mesudiyeli, kuşlara simit attıkları sırada çekilen fotoğrafı kalp işaretiyle paylaştı.

Hazal Mesudiyeli kimdir?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Hazal Mesudiyeli kimdir? Hazal Mesudiyeli, ne zamandan beri Ali Ağaoğlu ile birlikte? İşte Ali Ağaoğlu'nun yeni sevgilisi Hazal Mesudiyeli..

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Geçtiğimiz günlerde evlenen Hazal Kaya ile Ali Atay, Zekeriyaköy'de ortalama 15 bin TL'ye bahçeli bir villa arıyor. 

Hazal Kaya Ali Atay çifti Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Hazal Kaya 'Bizim Hikaye' dizisiyle ekranlara dönüş yaparken, sevgilisi Ali Atay'da 'Ayla' filmiyle gündemde. Çift, Zekeriyakö'de bir villaya taşınmış. 

Hazal Mesudiyeli: Ali Ağaoğlu bana ev kiraladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli açıklamalarda bulundu. Mesudiyeli, Ağaoğlu hakkında, “Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım'' yorumlarında bulundu.

Hazal Mesudiyeli'den şaşırtan sözler!

Hazal Mesudiyeli'nin ardından Ali Ağaoğlu, yeni sevgilisi ile boy göstermeye başladı. Hazal Mesudiyeli ise twitter sayfasında "Eski sevgilinin yeni sevgilisinin çirkin olduğunu görünce yaşanan mutluluk zehirlenmesi" mesajını yayınladı.

Ali Ağaoğlu ve küçük oğlu Ali Ege Bebek'te bir araya geldi!

34 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile Rus Sofie Larina arasında mekik dokuyan işadamı Ali Ağaoğlu’nun hızına yetişilmiyor. Ağaoğlu en küçük çocuğu Ali Ege ve Annesi Petek Ertüre ile buluştu..

Ali Ağaoğlu: Kadınlar en değerli varlığımız!

Hazal Mesudiyeli’yle birlikteyken eski aşkı Sophia Larina’ya dönen Ali Ağaoğlu, şubat sonu yine soluğu Mesudiyeli’nin yanında almıştı..

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile görüntülendi!

Ali Ağaoğlu 1.5 ay önce genç sevgilisi Hazal Mesudiyeli'yi bırakıp, eski aşkı Sofia Larin'e dönmüştü. Ali Ağaoğlu ile Hazal Mesudiyeli önceki akşam Bebek Koru Kahve'deydi.

Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ali Ağaoğlu, kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile yollarını ayırdı; eski sevgilisine döndü.Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi.

Hazal Mesudiyeli Ali Ağaoğlu Haberi

Hazal Mesudiyeli Ali Ağaoğlu

1994 doğumlu Hazal Mesudiyeli, adını işadamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla duyurmuş; ikilinin ilişkisi başladığı gibi bitmişti.


Ayrılığın ardından Ali Ağaoğlu, yeni sevgilisi ile boy göstermeye başladı.


Hazal Mesudiyeli ise twitter sayfasında "Eski sevgilinin yeni sevgilisinin çirkin olduğunu görünce yaşanan mutluluk zehirlenmesi" mesajını yayınladı.


Mesudiyeli'nin bu sözlerle Ağaoğlu'nun 23 yaşındaki balerin Duygu Su Gülpınar'a gönderme yaptığı iddia...