16 / 04 / 2024

Heirloom İstanbul Oteli

Heirloom İstanbul Oteli

İsmi ‘Yadigar’ anlamına gelen Heirloom İstanbul Oteli, Çukurcuma’nın yenilerinden. 1902 tarihli beş katlı bir binadaki otelin en önemli özelliği, sürdürülebilirlik ilkesiyle kurulmuş ve çevre dostu olması

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Somerset Maslak İstanbul tanıtıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maslak 1453 projesinin içerisinde yer alan 165 otel dairesiyle Somerset Maslak İstanbul oteli konutlarını ağırlıyor.

Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı ile ilgili haberlere cevap verdi. Firma, Carlton İstanbul Oteli'nin Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Akiş GYO'nun imtiyazlı pay sahipleri özel kurulu toplantısı 28 Aralık'ta!

Akiş GYO'nun imtiyazlı pay sahipleri özel kurulu toplantısı 28 Aralık 2016 tarihinde saat 10:00'da Grand Hyatt İstanbul Oteli'nde yapılacak.

Heirloom İstanbul Oteli Haberi

Heirloom İstanbul Oteli

İstanbul’un nostaljik semti Çukurcuma’da Heirloom adında yeni bir otel açıldı. Otelin sahipleri Dilek Çamlı ve Ender Sezgin kardeşler. Her ikisi de TED Ankara Kolejli. Dilek Hanım ış Bankası’ndan geçen yıl emekli olmuş. Abisi Ender Bey ise uzun yıllar Kaliforniya’da yaşamış: “Kendi danışmanlık şirketimi kurdum. Miami, New York ve Los Angeles’ta ofisler açtım. Şirketimin en büyük müşterisi Disney ailesinin kendi yatırım şirketiydi. Lehman Broşers’la da çalıştım. Ama Lehman’nın 2008’de kapanmasından sonra ben de küçüldüm. Amerika’da inşaat yatırımı çok aza inmişti. Aklımda Türkiye’de bir yatırım yapmak fikri vardı geçen yıl ablamın emekli olmasıyla ikimizin de övüneceği bir projeye imza atmak için kolları sıvadık” diye anlatıyor macerasını.