16 / 04 / 2024

Helenium Butik ev fiyatları

Helenium Butik ev fiyatları

Yüzde 35 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Helenium Butik Rezidans 'ta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Kurtköy Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Helenium Butik ev fiyatları!

Helenium Butik Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alanda yükseliyor. İşte Helenium Butik ev fiyatları...

Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları!

İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükselen Helenium Butik Rezidans 148 tane konuttan meydana geliyor. Peki Kurtköy Helenium Butik satış fiyatları ne kadar?

Kurtköy Helenium Butik fiyatları!

Helenium Butik Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Butik fiyatları...

Kurtköy Helenium Butik ödeme planı!

Daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteren Helenium Butik Evleri 'nde daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. İşte Kurtköy Helenium Butik ödeme planı...

Başarır İnşaat Helenium Butik!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Başarır İnşaat Helenium Butik konut projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor.

Helenium Butik satış ofisi!

Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları pazartesi günü başlayacak olan projede yer alan dairelerin 2017 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor.

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

216 Butik Plus'ta son 20 daire!

216 Yapı tarafından, Çekmeköy’de hayata geçirilen 216 Butik Plus’ta son 20 daire, teslime özel fiyatlarla satışa çıktı. Yüzde 13 indirim fırsatının sağlandığı 216 Butik Plus'ta 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilmek mümkün.

216 Butik Plus, ev sahiplerini bekliyor!

216 Yapı tarafından Çekmeköy’de hayata geçirilen 216 Butik Plus’ta, bugünlerde tatlı bir heyecan yaşanıyor. İki etap halinde inşa edilen 216 Butik Plus’ın ilk etabı yatırımcısıyla buluşuyor.

216 Butik Plus'ta teslime özel tek fiyat kampanyası!

Teslime özel tek fiyat kampanyasıyla 216 Butik Plus’tan ev almak isteyenler, hemen tapu ve hemen teslim fırsatından yararlanabiliyor. Projede B blok 31 Ekim'de, A blok ise 31 Aralık'ta teslim ediliyor.

Sinpaş Köyceğiz’de ev sahibi olmak için son şans!

Sinpaş Yapı’nın köy yaşamının huzurundan esinlendiği butik projesi Köyceğiz’de yaşam Haziran’da başlıyor. Sinpaş Yapı projeden ev sahibi olmak isteyenleri, Köyceğiz’in huzurlu yaşamını yansıtan örnek daireyi gezmeye davet ediyor.

216 Butik Plus'ta peşinatsız konut!

216 Yapı, Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Butik Plus'ta yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 216 Butik Plus'tan ev alanlar daire bedelinin yüzde 75'ine denk gelen krediyi kullanıp, peşinatı ise teslimde ödeyebilecek.

216 Butik Plus'ta peşinatsız ev!

216 Yapı, Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Butik Plus'ta yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 216 Butik Plus'tan ev alanlar daire bedelinin yüzde 75'ine denk gelen krediyi kullanıp, peşinatı ise teslimde ödeyebilecek.

216 Butik Plus'ta peşinatı teslimde öde kampanyası!

216 Yapı, elinde yeterli birikimi olmadan da ev almak isteyenler için Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Butik Plus'ta bir kampanya düzenledi.

216 Yapı birikim olmadan ev sahibi yapıyor!

216 Yapı, elinde yeterli birikimi olmadan da ev almak isteyenler için İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Butik Plus'ta "Peşinatı teslimde" adını taşıyan bir kampanya düzenledi.

216 Butik Plus'ta peşinatsız konut kampanyası!

"Peşinatı teslimde" adını taşıyan kampanya kapsamında 216 Butik Plus'tan ev alanlar daire bedelinin yüzde 75'ine denk gelen krediyi kullanıp, peşinatı ise teslimde ödeyebilecek.

216 Butik Plus'ta peşinatsız konut!

"Peşinatı teslimde" adını taşıyan kampanya kapsamında 216 Butik Plus'tan ev alanlar daire bedelinin yüzde 75'ine denk gelen krediyi kullanıp, peşinatı ise teslimde ödeyebilecek.

Helenium Butik ev fiyatları Haberi

Helenium Butik ev fiyatları

Daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteren Helenium Butik Konutları 1 oda 1 salon,  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor.


Kurtköy Helenium Butik satış ofisi ile 0 216 702 10 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Proje Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Dairelerin büyüklükleri 65 ile 191 metrekare arasında değişiklik gösteren Kurtköy Helenium Butik Evleri 6 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 


Satış süreci devam eden projede konutların teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Proje İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükseliyor. 


Başarır Helenium Butik projesinin ödeme seçenekleri arasında yüzde 35 peşinatta, kalan bedeli 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme fırsatı yer alıyor. Projenin sosyal imkanları arasında açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, otopark,...