23 / 04 / 2024

helenium sun fiyatları kartal

helenium sun fiyatları kartal

Kartal'da inşa edilen Helenium Sun'da 24 aya kadar sıfır faiz uygulanıyor. Başarır İnşaat tarafından inşa edilen projede konut fiyatları 199 bin YTL'den başlıyor.

Özak Sun City'de 15 ay vade fırsatı! Yeni proje! 

Özak Sun City projesinde konut satışları başladı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projede 20 müstakil villa bulunuyor. Peki Özak Sun City'de villa fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler... 

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere kadar gerilerken bugün güne yükselişle başladı. Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın! 17 Mayıs 2023 alt

Altın fiyatları rekora göz kırptı! 1 gram altın ne kadar oldu! Altını olan koşsun hemen! 20 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekora göz kırptı. Altın fiyatları bu hafta ise yatay seyrine devam ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yükseldi mi düştü mü? Altını olan koşun! 20 Aralık 2022 altın fiyatları...

Perola Residence Güneşli liste fiyatları!

Three Sun tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Perola Residence projesi ile konut alıcılarına 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Perola Residence fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Güneşli Perola Residence ev fiyatları!

Perola Residence projesinde anahtar teslimlerin 2018 yılın Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Three Sun tarafından hayata geçiriliyor. Güneşli Perola Residence ev fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Sakarya Sun Garden'da fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor!

Toplam 33 adet daireden meydana gelen Sakarya Sun Garden'da fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Helenium Sky Suites fiyatları!

Helenium Sky Suites Projesi, Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 bin 500 metrekare alanda yayılan proje, 85 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor..

Helenium Sky Suites'te fiyatlar 239 bin liradan başlıyor!

Başarır İnşaat İstanbul Anadolu yakasında ‘Helenium’ markasıyla yaptığı projelere bir yenisini daha ekliyor

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar!

1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren Helenium Sky Suites projesinde lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suite Kartal'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Başarır İnşaat'ın yeni Helenium projesi Sky Suite Kartal'da daire fiyatları 239 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Helenium Sky Suites'te satışlar başladı!

Başarır İnşaat, son halkası Helenium Sky Suites'i hayata geçirmek için kolları sıvadı. Toplam 85 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede konut fiyatları lansmana özel 239 bin liradan başlıyor.

Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Pendik Helenium Boutique'te yeni yılın beklenen kampanyası geldi. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. İşte, Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

helenium sun fiyatları kartal Haberi

helenium sun fiyatları kartal

Başarır İnşaat'ın Kartal'da yaptığı Helenium Sun'ın % 75'i yeşil alan olacak. Eylülde teslim edilecek projede ev sahibi olmak isteyenlere 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tipte konut seçeneği bulunuyor.

Kartal'da gerçekleştirilen Helenium Sun'da yapılan kampanyayla, 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. 10 bin metrekare alan üzerine 5 blok ve 211 daireden oluşacak olan Helenium Sun, konut sahiplerine Eylül 2008 tarihinde teslim edilecek. Yüzde 75'i yeşil alan olarak projelendirilen Helenium Sun, radye temeller üzerine perde beton sistemiyle inşa ediliyor. Açık ve kapalı otopark, açık havuz, yürüyüş parkurları, çocuk parkları, tenis, basketbol, voleybol sahaları, merkezi uydu sisteminin de yer alacağı projede, jeneratör, yangın sensörleri, intercom, 24 saat kesintisiz...