26 / 04 / 2024

helenium sun yeni proje

helenium sun yeni proje

Başarır İnşaat Genel Müdürü Alptekin Başarır, Helenium Sun projesinin yıkılan eski bir sitenin yerine yapılacağını ve 5 blokta 50 daireden oluşacağını söyledi.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Özak Sun City'de 15 ay vade fırsatı! Yeni proje! 

Özak Sun City projesinde konut satışları başladı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projede 20 müstakil villa bulunuyor. Peki Özak Sun City'de villa fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler... 

Ucuz alışveriş yapmayı düşünen hemen koşsun! Yeni ayın son büyük indirimi başladı! Tarım Kredi kataloğu 24 Şubat 2023

Tarım Kredi market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, Tarım Kredi'de hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sun Of Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Bayburtlu İnşaat, Silivri'de hayata geçireceği yeni projesi Sun Of Silivri için düğmeye bastı. Projede 388 adet daire ve 15 adet ticari alan yer alacak.

Sun Park Evleri geliyor! Yeni proje!

Oryal İnşaat ve Özyap İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Sun Park Evleri'nde toplam 96 daire ve yatırım değeri yüksek 10 adet ticari alan bulunuyor. Projenin lansmanı 14 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Edwards 15 yeni mağaza açacak!

RMK Classic Giyim, Türkiye genelinde beş mağazası bulunan Edwards için düğmeye bastı. RMK Classic CEO’su Füsun Kuran, “2019’a kadar 15 yeni şube açmayı planlıyoruz” dedi.

Helenium Sky Suite Kartal'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Başarır İnşaat'ın yeni Helenium projesi Sky Suite Kartal'da daire fiyatları 239 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Belek Sun Zeynep Otel yıkılacak mı?

Öztürk Şirketler Grubu, geçen yıl Belek'teki Sun Zeynep Otel'i 75 milyon Euro'ya satın almıştı. Fikret öztürk, satın aldıkları oteli yıkıp yeni bir otel yapacaklarını söylemişti. Öztürk bu karardan vazgeçtiklerini açıkladı.

Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Pendik Helenium Boutique'te yeni yılın beklenen kampanyası geldi. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. İşte, Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Yeni yılın beklenen projesi geldi: Helenium Boutique!

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de inşa edilen Helenium Boutique Evleri 148 adet konuttan oluşuyor. Proje "Yeni yılın beklenen projesi geldi: Helenium Boutique" sloganıyla yükseliyor.

Helenium Boutique; İstanbul'un yeni merkezinde butik bir yaşam!

Helenium Boutique projesi "İstanbul'un yeni merkezinde butik bir yaşam" sloganıyla satışa sunuldu. Dairelerin 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 148 tane daire yer alıyor.

Sun Flamingo Park Güneşli'de metrekaresi 3 bin 800 TL! Yeni proje!

Sun Flamingo Park Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL olarak belirlendi. Sun Flamingo Güneşli projesinde ödemeler banka kredisi ile 24 ay vade farksız yapılabiliyor...

Başarır İnşaat Helenium Garden adres!

Başarır İnşaat Helenium Garden adres ve telefon numarası şöyle: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:3 Kurtköy / Pendik / İstanbul - 0216 702 10 00

helenium sun yeni proje Haberi

helenium sun yeni proje


 



Başarır İnşaat, İstanbul Kartal'da yaptığı yeni projesi Helenium Sun'la son dönemlerde gündeme gelen kentsel dönüşüm projelerine örnek bir uygulama gerçekleştiriyor. Başarır İnşaat Genel Müdürü Alptekin Başarır, Helenium Sun projesinin yıkılan eski bir sitenin yerine yapılacağını ve 5 blokta 50 daireden oluşacağını söyledi.


Başarır İnşaat ve eski sitenin kat malikleri arasında yapılan anlaşmaya göre kat maliklerine hem yeni evleri teslim edilecek, hem de projeden belli bir kâr payı verilecek. Projenin 2008 yılının eylül ayında tamamlanması planlanıyor.


Kartal'ın merkezinde denize nazır bir konumda yer alan Helenium Sun, 10 bin metrekare alan üzerinde 211 konuttan oluşacak. 105, 135 ve 150 metrekare büyüklüğünde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanan konutlar 200 bin YTL ile 290 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.


Finansbank...