26 / 04 / 2024

hendek Aksoğanlar Pasajı yenileme çalışmaları

hendek Aksoğanlar Pasajı yenileme çalışmaları

Geçtiğimiz günlerde kundaklama sonucu yanan Sakarya Hendek'teki Aksoğanlar Pasajı için Hendek Belediyesi kolları sıvadı. Pasaj baştan aşağı yenilenecek.

Sakarya Aksoğanlar Pasajı yenileniyor!

Geçtiğimiz günlerde kundaklama sonucu yanan Sakarya Hendek'teki Aksoğanlar Pasajı için Hendek Belediyesi kolları sıvadı. Pasaj baştan aşağı yenilenecek.

Maden çalışanları zorunlu ferdi kaza sigortası tarife ve talimatı tebliği!

Maden çalışanları zorunlu ferdi kaza sigortası tarife ve talimatı tebliği, 6 Mayıs 2015 tarihinde 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu tarife, 26/1/2015 tarihli ve 2015/7249 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe girdi...

1996 yılında Avrupa Pasajı'nda 500.000 dolara komple kat!

1996 yılında Avrupa Pasajı'nda bulanan 450 metrekare büyüklüğünde komple kat 500 bin dolara (40 milyar 500 milyon lira) satılacakmış. Pasajdaki dükkanlar 200 bin dolar ile 350 bin marka satılacakmış.

Hendek'e atıksu hattı çalışmalarında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstera Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli Ölçüde Tamamlandığını belirtti.

Konya'da inşaat çalışanları bir araya geldi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörü çalışanları tek çatı altında bir araya geldi. Derneğin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Turgay Yalçın açıklamalarda bulundu.

Hendek Altındere çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandı.

Rüstem Keleş: Hendek'te altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti.

Hendek’e 4,5 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti.

Hendek’e 4,5 milyon liralık altyapı yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti. İşte açıklaması...

Sinpaş GYO Bursa Modern'den sağlık çalışanlarına destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, sağlık çalışanları ile tıp doktorlarının emeklerini ve başarılarını onurlandırmak amacıyla her yıl düzenlenen “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna destek vererek anlamlı bir katkı sağladı.

Koyuncuoğlu Pasajı'nın esnafına prefabrik dükkan yapılacak!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, mahkeme kararı nedeniyle yıkımı zorunlu hale geldiği öne sürülen Koyuncuoğlu Pasajı esnafları için alternatif yer olarak inşa edilecek prefabrik dükkanların katkı payı bedellerini 10 bin TL olarak açıkladı.

Azmi Kumova doğum gününü şantiyede çalışanlarıyla kutladı!

İşadamı, eski Tenis Fedarasyonu Başkanı Azmi Kumova, 65. yaş gününü çalışanları ile kutladı. Kumova, pastasını çalışanlarıyla birlikte devam ettirdiği inşaatın şantiyesinde kesti..

Zeki Toçoğlu’ndan Hendek’e bulvar müjdesi!

Hendek’te hayata geçirilen hizmetleri değerlendiren Başkan Toçoğlu, ilçeye değer katacak yeni bir projede daha çalışmaların başlatılacağını açıkladı. Toçoğlu, “Hendek’e çok yakışacak Yeni Bulvar Projesi’nde çalışmalarımızı başlatıyoruz" dedi

hendek Aksoğanlar Pasajı yenileme çalışmaları Haberi

hendek Aksoğanlar Pasajı yenileme çalışmaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kundaklama sonucu yanan Aksoğanlar Pasajı için de kolları sıvadı.  Hendek Belediyesi, Aksoğanlar Pasajı’nın bakım, onarım ve tadilatını gerçekleştirecek.

Ortak alanlar yapılıyor

Hendek Belediyesi'nde yer alan habere göre, yangının ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatı ile pasajda incelemeler yapan Hendek Belediyesi ekipleri, yaklaşık 17 iş yerinin yer aldığı pasajda meydana gelen kundaklama sonrasında pasaj esnafı ile görüştü. Osman Yılmaz Caddesi’nde yer alan ve yangından zarar gören pasajın ortak alanlarına ait tamirat ve bakım işleri Fen işleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Bu kapsamda koridor tavanın sıva döküm işlemi yapılarak temizliği bittikten sonra asma tavan uygulamasına da başlandı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dükkânların elektrik ana hatlarını yenileyerek esnafın elektrik mağduriyetini gidermiş oldu.

Geçmiş olsun

Her zaman esnafın yanında...