26 / 04 / 2024

Hendek teleferik

Hendek teleferik

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri'nden Bayraktepe'ye oradan da Selman Dede Orman Park arasına, yaklaşık 4 Kilometrelik mesafeye teleferik hattı yapılacak. Vatandaşlar merkezden Bayraktepe'ye oradan da Selman Dede Orman Park'a geçecekler...

Spil Dağı teleferik ve otel ile turizm merkezi olacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı'na yapılması planlanan teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesinin 28 Nisan'da yapılacağını belirtti.

Manisa teleferik ihalesi 28 Nisan'da!

Manisa'nın 40 yıllık rüyası gerçek oluyor. Manisa'nın en önemli alanlarından biri olan Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak teleferik için 28 Nisan 2015' tarihinde ihaleye çıkılacak.

Hendek’e 4,5 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti.

Hendek’e 4,5 milyon liralık altyapı yatırımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti. İşte açıklaması...

Spil Dağı Parkı'nın teleferik ve otel ihalesi 28 Nisan'da!

Rahmi Bayrak, Spil Dağı Milli Parkı’na yapılması planlanan teleferik, oteller ve spor alanları projelerinin ihalesinin 28 Nisan’da yapılacağını belirterek, üç yıl içerisinde bitirilmesi planlanan projenin yaklaşık 100 milyon TL’ye mal olacağını söyledi.

Bursa şehir içi teleferik projesi imar plan değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. Nisan ayı olağan toplantısı, Eski İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Atilla Ödünç başkanlığında gerçekleştiril

Bursa'da teleferik projesiyle ilgili imar plan değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Bursa teleferik projesi imar değişikliği kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir içi teleferik projesi ile ilgili imar plan değişikliği raporu oy birliğiyle kabul edildi. CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ, teleferik projesi konusunda Büyükşehir’i tebrik etti.

Zeki Toçoğlu’ndan Hendek’e bulvar müjdesi!

Hendek’te hayata geçirilen hizmetleri değerlendiren Başkan Toçoğlu, ilçeye değer katacak yeni bir projede daha çalışmaların başlatılacağını açıkladı. Toçoğlu, “Hendek’e çok yakışacak Yeni Bulvar Projesi’nde çalışmalarımızı başlatıyoruz" dedi

Hendek Emlakçılar Derneği, İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti!

Hendek Emlakçılar Derneği yeni Başkanı Emel Kasap ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Başkan Emel Kasap, Başkan Püsküllü’ye kendini ve yeni yönetimini tanıtarak, faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Hendek Belediyesi faaliyet raporu onaylandı!

Hendek Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı. Yapılan meclis toplantısında, belediyenin faaliyet raporu onaylandı. On maddelik gündemin ilk maddesinde belediye meclisi encümeni seçimi yapıldı.

Zeki Toçoğlu Hendek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı!

İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Birlik içerisinde çalışacak, Hendek’in birincil ihtiyaçlarına dönük gerekli adımları atmaya devam edeceğiz”dedi

Sakarya Hendek Devlet Hastanesi 15 Mayıs'ta açılacak!

Hendek Belediyesi 2015 Yılı Nisan ayı olağan toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkanlığında yapıldı. Püsküllü, 15 Mayısta 100 yataklı hastanenin hizmete açılacağını belirtti.

Hendek teleferik Haberi

Hendek teleferik

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri'nden Bayraktepe'ye oradan da Selman Dede Orman Park arasına, yaklaşık 4 Kilometrelik mesafeye teleferik hattı yapılacak. 

Hendek için dev proje için Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilk adımı atarak teleferik projesi için görüşmelere başladı. Başkan İnci firmayı harita üzerinde bilgilendirerek, araziyi gezdirdi. 

Yapılacak olan teleferik hattı için 1/5000'lik uydu fotoğrafları, 1/5000'lik topografya haritası ve 1/1000 ölçekli imar planlarının çakıştırılmasıyla hat üzerinde yapılacak olan istasyon noktaları belirlenerek çalışmalara başlanacak. 

Teleferik hattının yapılmasıyla vatandaşlar merkezden Bayraktepe'ye oradan da Selman Dede Orman Park'a eşsiz manzara eşliğinde çıkabilecekler. 

Proje ile ilgili bilgi veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, "Teleferik projemiz ile ilgili yabancı bir firma ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şu an için arazi etütleri ve direk dikim yerleri konusunda çalışmalar yapılıyor. Yapılması planlanan teleferik...