23 / 04 / 2024

hep istanbul nerede

hep istanbul nerede

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

HEP İstanbul'da 5 yıl vade farksız taksit imkanı!

Tekfen Gayrimenkul tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişme noktasında inşa edilen HEP İstanbul’da konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı.

HEP İstanbul Sıra Evler etabında 752 bin TL'ye!

HEP İstanbul projesinin Sıra Evler etabında satışlar başladı. Toplam 1.424 konuttan meydana gelen HEP İstanbul Evleri projesi Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek...

HEP İstanbul'da yüzde 25 peşinatla gerisi banka kredili ödemelerle!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel: ''Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek, yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017’ye kadar kredi taksidi ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017’de oturmaya başlayabilecekler.” dedi.

HEP İstanbul'da yıl boyunca taksit ödemesi yok!

Tekfen Emlak Geliştirme, inşaatı devam eden HEP İstanbul Projesi’nde de bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir ve kaliteli yeni yaşam projeleri üretme anlayışını devam ettiriyor.

HEP İstanbul 'Taksite Mola' kampanyasında ödemeler 2017'de başlıyor!

Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” yeni kampanyası ‘Taksite Mola’ ile yine bir fırsat sunuyor.

HEP İstanbul’da ‘Taksite Mola’ kampanyası ile 2016’da taksit ödenmeyecek!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

Tekfen HEP İstanbul'da 311 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

19 soruda Tekfen HEP İstanbul projesi!

Tekfen HEP İstanbul'da daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İşte 315 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan 19 soruda Tekfen HEP İstanbul projesi....

HEP İstanbul'da 2016 yılı boyunca taksit ödemesi yok!

Tekfen Emlak Geliştirme hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak.

HEP İstanbul

Tekfen Emlak Geliştirme A.Ş.'nin projesi HEP İstanbul'da toplam 1.424 konut yer alıyor. Esenyurt'ta yükselen HEP İstanbul projesi 500 milyon lira yatırım bedeline sahip.

Tekfen HEP İstanbul'da yaşam Nisan 2017'de başlayacak!

HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak. Yüzde 25 peşinat ödeyerek, banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlayacak.

Hayatımın evi projesi HEP İstanbul'da taksite mola!

Tekfen güvencesiyle hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ‘Taksite Mola’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor...

HEP İstanbul’da taksite mola!

Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği HEP İstanbul projesi ile hayatlarının evine sahip olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.

HEP İstanbul’da fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor!

HEP İstanbul'da 299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek.

Hep İstanbul nerede?

Dairelerin minimum 70 metrekare olarak dizayn edildiği Hep İstanbul Residence 11 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki Hep İstanbul nerede?

Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

11 blok şeklinde yükselen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

Esenyurt Hep İstanbul projesi nerede?

11 blok halinde yükselen Esenyurt Hep İstanbul Evleri'nde toplam 1424 adet konut yer alıyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul projesi nerede?

Hep İstanbul Tekfen projesi nerede?

Daire fiyatlarının 267 bin TL'den başladığı Hep İstanbul Tekfen Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Hep İstanbul Tekfen projesi nerede?

HEP İstanbul'da yaşam 2017'de başlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP istanbul projesinde yaşam, 2017 Nisan'da başlayacak. Yarısı satılan projeden ev almak isteyenler peşin ödemede yüzde 6 indirimden yararlanıyor.

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

Hep İstanbul'da fiyatlar 216 bin liradan başlıyor!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP istanbul Projesinde satışlar devam ediyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere özel ödeme avantajları yer alıyor. Proje teslimleri 2017'de yapılacak.

Hep İstanbul Evleri Esenyurt nerede?

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen Hep İstanbul Evleri İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Proje teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Hep İstanbul Evleri Esenyurt nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Hep İstanbul Rezidans nerede?

Esenyurt Hep İstanbul projesinde yer alan evlerin büyüklükleri 70 metrekareden başlıyor, 179 metrekareye kadar yükseliyor. Peki satış süreci devam eden Hep İstanbul Rezidans nerede?

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Tekfen Hep İstanbul Evleri nerede?

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Tekfen Hep İstanbul Evleri nerede bilgisi haberimizde yer alıyor.

Tekfen Hep İstanbul nerede?

Tekfen Hep İstanbul nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Esenyurt Hep İstanbul projesinde daire fiyatları 184 bin lira ile 477 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

hep istanbul nerede Haberi

hep istanbul nerede

HEP İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.

Fiyatlar 299 bin TL’den, taksitler 3.400 TL’den başlıyor...

299 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 400 TL aylık taksit ödeyecek. Teslimde ise 71 bin 750 TL peşinatını ödeyerek HEP İstanbul’dan ev sahibi olabilecek. 

Tekfen Emlak Geliştirme güvencesiyle hayata geçirilen ve satışların yüzde 65’inin tamamlandığı HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler için “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” kampanyası,...