26 / 04 / 2024

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ yarın HATMEK’te gerçekleşecek.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm konuşuldu!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir’de gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından düzenlenen özel oturumda kentsel dönüşümün önemi ve yapılması gerekenler ele alındı.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de gerçekleşti!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Ticaret Odası'nın desteğiyle gerçekleştirildi.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül'de dönüşüm çalışmaları başladı!

Balıkesir'de yeni yerleşim alanlarını, zemini sağlam bölgelere taşıdıklarını belirten Uğur "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Karesi ve Altıeylül'de çalışmalar başladı" dedi.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası ve Çevre Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği gibi kurumların destek sağladığı“ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” Balkonuk Center’da yapıldı

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapılacak!

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak.

Balıkesir'de Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi ne zaman yapılacak?

Ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin aracı olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 22 Ekim'de Balıkesir' de yapılacak

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 6 Şubat'ta gerçekleşecek!

Türkiye'de kentsel dönüşümü anlatmak ve bu konuda kamuoyunu bilinçlendirmek için düzenlenen "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" Capatect ana sponsorluğunda 6 Şubat'ta İstanbul'daki Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleşecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Capatect sponsorluğu ile gerçekleştirilecek!

TÜRKİYE' DE kentsel dönüşümü anlatmak ve bu konuda kamuoyunu bilinçlendirmek için düzenlenen, "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi' 6 Şubat'ta İstanbul'daki Harbiye Askeri Müzesi' nde gerçekleştirilecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde merak edilen sorular yanıt buldu!

"Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin 6.sı , Kayseri'de yapıldı. Kayseri İnşaat Müteahhitleri Derneği (KAYİM-DER) Başkanı Ali Aydın, müteahhitler, muhtarlar, belediyelerin inşaatla ilgili birimlerinin sorumluları ve vatandaşlar katıldı.

Antalya’daki 120 bin konutun yüzde 78’i risk altında!

Geleceğin Türkiyesi’ nin temel meselelerinden olan kentsel dönüşüm konusu, “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde ele alındı. Antalya’ daki 120 bin konutun yüzde 78’i risk altında...

Antalya 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak!

Antalya, yarın 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Zirveye, Türkiye'nin birçok il ve ilçesinden belediye başkanları, üniversiteler, çevre ve şehircilik müdürlükleri temsilcileriyle inşaat sektöründen isimler katılacak

'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi' gerçekleşti!

Kentsel dönüşüm zirvesinde konuşan Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, "Kentsel dönüşüm kentlerin gelişmesini sağlayarak, turizm gelirlerini arttıracak. Böylelikle inşaat sektörü gelişecek ve insanlar konforlu kentlerde yaşayacak" ifadelerini kullandı...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta: "Siyasi gelecek kaygısı, siyasi rant beklentisi neticesinde her seçim zamanında 2 katlı evler 4, 5, 6 katlı olmuş ve bunlara izin verilmiş. Sonuçta da insanlar pazarlık haline getirmiş bu olayı" dedi...

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Avrupa Merkez Bankası üyesinden ilk açıklama geldi! Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yönetim kurulu üyesi Klaas Knot, ECB'nin vereceği faiz kararı ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Zor günler geçiren kripto paranın yönüyle ilgili öne çıkan gelişmeleri derledik. İşte piyasadaki son durum…

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun yönü belli oldu! Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel faiz kararları ile ilgili resmen açıklama yaptı. Açıklama sonrası euronun yönü belli oldu. Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Tapu sahipleri dikkat! Her yıl ödenen bu parayı ödemek zorunda değilsiniz! Hemen bakın!

Tapu sahipleri dikkat! Her yıl ödenen bu parayı ödemek zorunda değilsiniz... Siz de emlak vergisinden muaf olabilirsiniz... Hemen bakın...

Geri sayım başladı! Yarın doların yönü resmen böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan mesaj var!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken, Amerika Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Doların yönü yarın resmen böyle olacak!

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündeminde!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları 2021!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları ve proje detayları...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Haberi

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi

Bu yıl 11.si düzenlenen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi. 
 
Ulusal ve yerel birçok gayrimenkul firmasının bir araya geldiği zirvede ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan 'Kentsel Dönüşüm Sürecinde Gayrimenkul Danışmanının Rolü’nü ve ev sahibi ile firma arasında bilgi ve öngörüsüyle köprü olması gerektiğini katılımcılara aktardı.

‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlendi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinin konuşmacı ve konuk olarak katılacağı zirvede, ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, 'Kentsel Dönüşüm Sürecinde Gayrimenkul Danışmanının Rolü’ başlığı altında konuşma yaptı. 

Mustafa Baygan, “Gayrimenkul Danışmanı bilgi ve öngörüsüyle hak sahibi...