23 / 04 / 2024

herkese ev kadir topbaş

herkese ev kadir topbaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bağlı şirketlerinden Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (KİPTAŞ) inşa ettiği ve büyük bir kısmı dar gelirlilere yönelik olan Kayabaşı Konutları'nın hak sahipleri, noter huzurunda yapılan kura çekimiy

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Prefabrik ev fiyatları 95 bin TL'den başlıyor! 100 metrekare prefabrik evler kaç TL? 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çevre dostu olan prefabrik evler çok yüksek ısı, ses yalıtım verimliliği sağlar. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleri ile neredeyse herkese hitap ediyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Konut kredisi faizleri sallandı! Herkese ev aldıran dev formül!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Bankalar konut kredisi faizlerinde avantajlı oranları ve geri ödeme seçeneklerini gündeme getirdi. Peki bankalarda güncel kredi faiz oranları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 

Çinli muhtar köydeki herkese ev veriyor!

Çin'in en zengin köyü olan Huaxi Köyü'nün muhtarı burada yaşayan herkese ev ve araba veriyor. Fakat bu ev hediyesi için bir takım şartlar bulunuyor. 

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

Mercedes Kadir'in ailesinin yaşadığı evi Belediye yeniledi!

Malatya'da gününü "araba" zannettiği sopanın üzerinde geçiren ve 18 Nisan'da yaşamını yitiren "Mercedes Kadir" lakaplı 36 yaşındaki Fatih Kaydı'nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. 

Murat Övüç: 4 yılda 10 tane ev aldım!

Son dönemin en popüler sosyal medya fenomenlerinden olan Murat Övüç yaptığı açıklamada, "4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Bu kasabaya taşınana ev bedava!

İtalya'nın güneyinde bulunan Cammarata kasabası bölgedeki diğer pek çok yerleşim gibi azalan nüfus sorunuyla karşı karşıya. Kasabanın yok olmasını önlemek için Cammarata'ya taşınacak herkese bedelsiz bir şekilde ev verilecek....

Ev hayali kuran Kadir Perik 42 bin lirasından oldu!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşayan Kadir Perik, çelik konstrüksiyondan ev yapılması için bir müteahhit firma ile 60 bin TL'ye anlaşıp, ön ödeme olarak 42 bin TL verdi. Evin yapılacağı alandaki eski even yıkan firma yaklaşık 1 yıldır evi yapmadı.

Ev alırken dikkat edilecek 5 şey!

Ev alma hayali kuruyorsunuz ancak işlerin nasıl ilerleyeceğini bilemiyorsunuz. Avukat Kadir Kurtuluş ev almak isteyenler için 5 altın kuralı sıraladı. İşte ev alırken dikkat edilecek 5 şey...

Aldığınız ev birden fazla kişiye satılmış olabilir!

Avukat Kadir Kurtuluş, ev almak isteyenleri kötü niyetli kişilerin tuzağına düşmemesi konusunda uyarıyor. Kurtuluş, 'Taşınmaz satışı ve devir işlemleri mutlaka resmi şekilde yapılmalıdır', 'Sözleşme yaptığınız kişi, taşınmaz maliki veya malik tarafından vekil tayin edilmiş birisi olmalıdır'' diyor..

herkese ev kadir topbaş Haberi

herkese ev kadir topbaş


İkitelli Spor Kompleksinde düzenlenen ve 10 bin 615 başvuru sahibinden 1140'ının hak sahibi olarak belirleneceği kura çekiminde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, insanların barınma hakları olduğunu, bu hakkı yönetimler yerine getirmediğinde kendilerinin elde etmeye çalıştıklarını, bu nedenle de plansız yerleşim gibi problemler oluştuğunu ifade etti.


Doğru olanın, planlı şehirler kurmak olduğunu belirten Topbaş, AK Parti yönetiminden önce ülkenin sadece yüzde 5'inin planlı olduğunu, bugün ise bu oranın yüzde 55'i bulduğunu kaydetti. Planlı yerleşim için 4-5 milyon kişi kapasiteli yerleşim alanları bulduklarını ve insanları gecekondulardan...