18 / 04 / 2024

herşey dahil tatiller sağlığa zararlı

herşey dahil tatiller sağlığa zararlı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Nuri Özdoğan, her şey dahil sisteminin insan sağlığına ve çevreye olumsuz etkilediğini belirtti.

Çift sözleşmeye, fahiş kiralara son! Her şey E-devlet’ten olacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründe yeni yıl itibarıyla yeni bir uygulamaya geçilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre her şey E-devlet üzerinden yapılacak.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

Dolar için nefesler tutuldu, her şey bu tarihte belli olacak! Acil bakın!

Doları olanlar ya da dolar almak isteyenlerin yakından takip ettiği dolar kuru için her şey bu tarihte belli olacak. Acil bakın...

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

 Süt fiyatlarında tehlikeli gelişme! 'Hayvancılık sektörüne faturası ağır olur'

Günlerdir süt fiyatlarındaki artıştan dolayı üretimde düşüş yaşanmıştı bu düşüşte süt fiyatlarında yükselişe neden olmuştu. Sanayici, çiğ süt ücretlerinin her şey dahil 11 lira olarak uygulanmasını isterken, kalan dişi hayvanların da kesime gitmesi tehlikesi söz konusu.

Kiralık evlerde flaş gelişme! Bu detay zora sokacak

Kiralık evde yeni dönem başladı. Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında Antalya’ya göç edenler tüm dengeleri altüst etti. Özellikle 'ev- oda kiralama'larının yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, konut içerisindeki oda kiralama hizmetinin arttığını, her şey dahil hizmet veren otellerde çok ciddi dönüşüme

THY’den avantajlı bilet kampanyası! Elinizi çabuk tutun! İşte kampanyaya dair tüm detaylar...

Türk Hava Yolları, (THY) bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa çıkardı.

BİM’den her şey tek fiyata kampanyası! Havlu, akıllı bileklik, organizer… 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

BİM,  yeni yılın ilk günlerinde “Her Şey Tek Fiyata” kampanyasına imza atıyor. Havludan akıllı bilekliğe, koltuk kenarı organizer’dan yağlık- sirkelik şişesine her ürünün aynı fiyattan satılacağı kampanya 6 Ocak’ta başlıyor. İşte kampanya detayları…

Altın resmen ezdi geçti! Bir günde her şey değişti! Altını olanlar hemen baksın! 15 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın fiyatları ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçti. Bir günde her şey değişti ve altın fiyatları şu anda rekora koşuyor. Altını olanlar hemen bakasın! İşte 15 Kasım 2022 gram altın, çeyrek altın fiyatları...

Altın raydan çıktı! Her an her şey olabilir! Hazır olun! İslam Memiş'ten hiç duyulmamış açıklama geldi

Alın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, enflasyon görünümü raporunun açıklanmasının ardından, altın için bu zamana kadar hiç duyulmamış açıklamalarda bulunarak altının çıkmaza girdiğini söyledi. Her an her şey olabileceğini söylerken yatırımcıları her duruma karşılık hazırlıklı olmalarını istedi. 

herşey dahil tatiller sağlığa zararlı Haberi

herşey dahil tatiller sağlığa zararlı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Nuri Özdoğan, her şey dahil sisteminin insan sağlığına ve çevreye olumsuz etkilediğini belirtti. Türkiye'de iç turizm ele alındığında 'nasıl olsa parasını verdim' anlayışı ile her şey dahil ; sisteminde yaklaşık 557 milyon geceleme l ile 8 bin 355 ton atık yağ, 66 bin 840 ton deterjanın doğaya karıştığı hesaplandı. Çalışmada, otel işletmelerinde misafirlerin aşın tüketimle hem çevreye hem de kendi sağlıklarına zarar verdiği ortaya çıktı. 


Yeni...