19 / 04 / 2024

hgs avantaj

hgs avantaj

Karayolları Genel Müdürlüğü ile PTT Genel Müdürlüğünün ortaklaşa işletecekleri Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), yarın uygulanmaya başlıyor

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirim avantajı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. Projede, yüzde 10 KDV indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Mars 19'da peşinde yüzde 15 indirim avantajı!

Firuzköy-Avcılar'da Metraco A.Ş. imzası ile yükselen Mars 19'da peşinde yüzde 15 indirim indirim avantajı sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı!

Çalışma hayatı başlayan ve her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli'de 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı devam ediyor..

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır.  Projenin konforlu yaşamın kapılarını aralayan daireleri peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta... 

Lens İstanbul'da 72 ay 0 faiz avantajı!

Lens İstanbul'da 72 ay 0 faiz avantajı devam ediyor. İstanbul Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen projede teslimler yaklaşıyor. 

İstanbul Panorama Evleri'nde peşinde indirim avantajı!

Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri'nde peşinde indirim avantajı sunuluyor. Projede fiyatlar 382 bin TL'den başlıyor..

7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile inşa edilen 7 Renk Selçuklu'da ön talep toplanıyor. 7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı sunuluyor..

Mars 19'da 120 ay 0.83 faiz avantajı!

Metraco A.Ş. imzası ile Firuzköy-Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19'da 120 ay 0.83 faiz avantajı sunuluyor..

TEM Avrasya'da 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajı!

Tem Avrasya'da "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası devam ediyor. 60 ay 0 faiz - 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajıyla ödeme yapılan proje Maslak'a 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Moment İstanbul'da 60 Ay 0 faiz avantajı!

Moment İstanbul bahar kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Moment İstanbul'da 60 Ay 0 faiz avantajı ile ödemeler yapılıyor.

Pearl Park Atışalanı'nda yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Pearl Park Atışalanı projesinde ihtiyaca göre ideal büyüklüklerde düşünülmüş yaşam alanları bulunuyor..

Gökorman'da orman haftasına özel fiyat avantajı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Gökorman projesinde orman haftasına özel fiyat avantajı sunuluyor. Projede dairelerin 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmesi hedefleniyor..

Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satışta!

Otobüs, minibüs duraklarının hemen önünde inşa edilen Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satılıyor.

hgs avantaj Haberi

hgs avantaj

Ücretli geçiş yapılan otoyol ve köprülerde kuyrukların önlenmesi, vatandaşların hizmeti en kısa sürede ve ucuz şekilde alabilmesini sağlamak amacıyla OGS ve KGS’ye alternatif olarak çıkarılan HGS, cama içerden yapıştırılan etiket ve kart tipi olmak üzere iki tip etiket kullanılacak. Etiketler, pilsiz, çalışma enerjisini radyo frekanslı okuyucudan geçerken alan, üzerine geçiş bilgisi yazılabilen, silinebilen, silikon korumalı, çıkarılmak istendiğinde kendi kendisini yok eden, yüksek güvenlik seviyesinde olacak ve klonlanamayacak. HGS gişelerinden ilk etiket veya kart alımlarında hesaba en az yatırılması gereken ücretler 1’inci sınıf araçlar için 30 lira, 2’nci sınıf araçlar için 37 lira, 3’üncü sınıf araçlar için 53 lira, 4’üncü sınıf araçlar için 67.50 lira, 5’inci sınıf araçlar için de 81.50 lira olarak belirlendi.


Daha ucuz ve hızlı


Kart bakiyesinin geçiş ücretini...