20 / 04 / 2024

Hidayet Akyalı

Hidayet Akyalı

İnşaat Yüksek Mühendisi Hidayet Akyalı'nın cenazesi Hethiye'de Cuma günü öğle namazına müteakip kılınacak...

İstanbul'da suya 4,5 yılda yüzde 500 zam yapıldığı açıklandı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Tarife Komisyonu Başkanı Hidayet Erdöl, İBB yönetiminin İstanbul'da 4,5 senede suya yüzde 500, ulaşıma yüzde 476, otoparka ise 10 katı zam yaptığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Hmr Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hmr Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Hidayet Ebru Humar tarafından kuruldu.

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Enerji İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hidayet Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Ömer Onan: Yeni tesisin temelleri mayıs sonunda atılacak!

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, “Başkanımız Hidayet Türkoğlu’nun en büyük hayallerinden ve hedeflerinden biri; oraya muhteşem bir kompleks yapmaktı. Burada 10 bin kişilik bir salon olacak, 3 tane 500 tribünlü salon olacak'' dedi.

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Hidayet Akyalı Haberi

Hidayet Akyalı

Dün vefat eden İnşaat Yüksek Mühendisi Hidayet Akyalı vefat etti. Cenaze namazı Cuma günü Fethiye'de öğle namazına müteakip...