23 / 04 / 2024

Hikmet Haspolatlı

Hikmet Haspolatlı

Kütahya Pazarlar'da hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama ve Altyapı Genel Müdürü Vedat Gürgen ve Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı tarafından yerinde incelemelerde bulunuldu.

Hikmet Haspolatlı: Türkiye afet tehdidi altında!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı: " Ülkemiz, ciddî afet tehdidi altında olan bir bölgede ' dedi...

Hikmet Haspolatlı: 700 milyon liralık kaynak kentsel dönüşüm için harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı; Şu ana kadar 700 milyon liraya yakın bir kaynak kentsel dönüşüm için harcandı, şeklinde konuştu

34 ildeki 6 bin konutun yıkım çalışmaları devam ediyor!

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Hikmet Haspolatlı, ''5 Ekim'de yıkım kararı alınan 34 vilayetteki 6 bini aşkın konut biriminin yıkım çalışmaları hızla sürüyor'' dedi

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Arif Hikmet Evgin hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Hikmet Sami Türk'ten Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Kanal İstanbul Projesini” gerçekleştirmek için adımlarını hızlı bir şekilde atacaklarını belirtti. Devlet, Milli Savunma ve Adalet eski Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Hikmet Kiler vefat etti!

Kiler Holding Onursal Başkanı, Hikmet Kiler Vakfı'nın kurucusu hayırsever iş adamı Hacı Hikmet Kiler yaşamını yitirdi...

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hikmet Kaya: 15 Temmuz unutulmamalı, unutturulmamalı!

Hİ-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kaya, 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gecenin ülke tarihi açısından yeni bir milat olduğunu belirterek, "Bu hain girişimin arkasında olan, içerde ve dışarıdaki tüm unsurları bir kere daha şiddetle lanetliyoruz" dedi.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Hikmet Haspolatlı Haberi

Hikmet Haspolatlı

Kütahya’nın Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama ve Altyapı Genel Müdürü Vedat Gürgen ve Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı tarafından yerinde incelemelerde bulunuldu.

Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin tamamı riskli alan ilan edildiği ve bu çerçevede Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanacağı bildirildi.

Mekansal Planlama ve Altyapı Genel Müdürü Vedat Gürgen, Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Uçan tarafından Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde Pazarlar Belediyesinin ve vatandaşların talepleri yerinde incelendi.

Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “6306 sayılı (Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi) hakkındaki kanunun 2013/4602 sayılı bakanlar kurulu kararı ile “riskli alan” ilan edilen İlçemiz Hoca Ahmet...