19 / 04 / 2024

Hilal Kosif

Hilal Kosif

Türkiye’nin köklü kurumsal aile şirketlerinden olan Kosifler Group, 70. yılında aralarında gayrimenkul ve güneş enerjisi sektörlerinin olduğu çeşitli alanlara 100 milyon TL’lik yatırım yapacağını açıkladı.

Hilal Kosif kimdir?

Türkiye’nin en büyük BMW bayilerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif kimdir? Hilal Kosif, üniversite eğitimini nerede tamamladı? Hilal Kosif, hangi sektörlerde yatırım yapıyor?

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Hilal Savcı kimdir? Nerede genel müdür olarak çalıştı? Hangi şirkette yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Hilal Savcı, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerede genel müdür pozisyonunda görev yaptı? Şu an hangi şirkette çalışıyor? İşte Hilal Savcı ile ilgili merak edilen her şey...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etap satışları başladı. Projede toplam 138 adet konut inşa edilecek.

Hilal Tlh Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Tlh Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Seyfettin Şen tarafından kuruldu.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

Hilal Söve İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Söve İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Emre tarafından kuruldu.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Hafez G.A.A.A., Hikmet Yarız ve Mohsen A.A.K. ortaklığında kuruldu.

Kullanılmayan dairenin aidatı ödenir mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında 'Oturmadığım, havuzunu ve sosyal olanaklarını kullanmadığım dairenin aidatını ödemek zorunda mıyım?'' sorusunun yanıtını kaleme aldı.n aidatını ödemek zorunda mıyım?'' sorusunun yanıtını kaleme aldı...

Hilal Kosif Haberi

Hilal Kosif

Türkiye’nin en köklü kurumsal aile şirketlerinden olan ve BMW grubu markalarının satışını gerçekleştiren Kosifler Group, 70. yılında 100 milyon TL’lik yatırım yapacağını açıkladı.


Kosifler Group CEO’su Temel Aras ve Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif’in katılımıyla düzenlenen toplantıda, grubun yatırım planları ve hedefleri anlatıldı. 


Bu yıl otomotiv perakendeciliği yatırımlarına 60 milyon TL ayıran Kosifler Group, İstanbul Bostancı showroomunu tamamen yenileyip büyütürken, Kavacık’ta yeni showroom ve servis noktası yatırımlarını sürdürüyor. 


Grup, son olarak da Samsun’da yeni bir showroom ve servis yatırımı yaptı. Kavacık ve Samsun’un 2016 yılı bitmeden faaliyete geçmesi planlanıyor. 


Grup, araç kiralama operasyonuna yıl sonuna kadar 7 milyon euro’ya yakın ek yatırım yapacak. Turizmde de 12.5 milyon dolar yatırımkla hayata geçirilecek İstanbul’daki otel projesi ise sürüyor.


CEO Aras, grup olarak yeni iş fırsatlarına da...