28 / 03 / 2024

Hill Kartal adresi

Hill Kartal adresi

Konuma göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 193 daireden oluşuyor. Hill Kartal Rezidans satış fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal nerede?

Hill Kartal projesinde 193 daire yer alıyor. Daire alanlarının 77,61 metrekareden başladığı projedede daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. Peki Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal nerede?

Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon!

Toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılan projede toplam 193 daire yer alıyor. Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Hill Kartal Konutları lokasyon!

Ev alanlarının 77.61 metrekareden başladığı proje toplam 193 daireden oluşuyor. Hill Kartal Konutları lokasyon bilgisine göre TEM Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Hill Kartal Yakacık satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika kadat uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Hill Kartal Yakacık satış fiyatları 225 bin TL'den başlıyor.

Yakacık Hill Kartal adresi!

Almalar, İskurt ve Nergo iş ortaklığı imzasıyla yükselen proje toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılıyor. Yakacık Hill Kartal adresi detayları haberimizde yer alıyor.

Yakacık Hill Kartal Rezidans satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havaalanına 12 dakika uzaklıkta bulunan projede ön talep dönemi devam ediyor. Yakacık Hill Kartal Rezidans satış fiyatları 264 bin TL'den başlıyor.

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Kain İnşaat My Hill 4 projesinin temeli atılıyor!

İnşaat sektöründe güven ve kalitenin adresi olan Kain İnşaat, yeni projesi My Hill 4’ün temeli için çalışmalara başladı. My Hill 4, 16 bahçe dubleks, 16 çatı dubleks olmak üzere 32 dubleks daireden oluşacak.

Hill Kartal’da açık mutfaklı dairelere talep yağıyor!

Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor.

Hill Kartal satış ofisi bayramın son günü açık!

İstanbul Kartal'da projelendirilen Hill Kartal'da son evlerin satışına devam ediliyor. Projenin satış ofisi Kurban Bayramı’nın 4. Günü olacak.

Hill Kartal projesinde 60 ay sıfır faizle!

Hill Kartal’da ev almak artık daha da kolaylaştı. Projeden ev alacaklar, şirket bünyesinde yapılacak 60 ay sıfır faiz imkanından yararlanabilecek. Kampanya 1 ay boyunca geçerli olacak. Şirket tamamı peşin alımlarda ise yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulayacak

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Hill Kartal ödeme şekilleri!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı'nın projesi Hill Kartal Rezidans'ta fiyatlar 427 bin TL'den başlıyor. Hill Kartal projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Hill Kartal'da Ramazan'a özel kampanya!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı.

Hill Kartal'da 10 bin TL ön ödemeyle taksitlere 2017’de başlayın!

Hill Kartal’da peşinatsız ev fırsatı için dev kampanya başladı. Kampanyalardan yararlanmak isteyenler 10 bin lira ön ödeme, faizsiz ve vade farksız 60 ay vade veya peşin ödemede yüzde 10 artı yüzde 10 indirim seçeneklerinden istediğini alabilecek.

Hill Kartal’da Nisan'a özel 4 yıl sıfır faiz fırsatı!

Almalar, İskurt ve Nergo ortak girişimiyle Kartal'da yükselen Hill Kartal’da nisan ayına özel kampanya başladı. Peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek.

Hill Kartal konumu ve manzarasıyla tam not aldı!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan Hill Kartal, hem adalar ve deniz hem de her yere yakın konumuyla dikkat çekiyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim avantajı da devam ediyor.

Hill Kartal daire fiyatları!

Hill Kartal daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde inşa edilen proje 193 adet konuttan oluşuyor.

Hill Kartal adresi Haberi

Hill Kartal adresi

Hill Kartal Rezidans satış fiyatları detaylarına geçmeden önce projenin diğer özelliklerine göz atalım. 2 blok şeklinde yükselen proje 13 kat ve 28 kat halinde yer alıyor.


Hill Kartal Evleri satılık daireler

Toplam 193 daireden meydana gelen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede konut alanları 77,61 metrekareden başlayıp 175,92 metrekareye kadar yükseliyor.


Çalıkuşu Hill Kartal ne zaman teslim?

Tplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılan projede daire teslimlerinin 2018 yılının Haziran ayında gerçeklemesi planlanıyor. 


Projede ortak kullanım alanları arasında basketbol ve voleybol sahası, buhar odaları, iki çocuk parkı, kafeterya, açık fitness alanı, açık kapalı yüzme havuzları, yürüyüş alanı, sinema salonu, çocuk bakım ünitesi, sauna, şelale, tenis tortu yer alıyor.


Hill Kartal...