26 / 04 / 2024

Hill Kartal ev fiyatları

Hill Kartal ev fiyatları

Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor.

Kartal Hill Evleri teslim tarihi!

Kartal Hill Evleri teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. Toplamda 193 adet konuttan oluşan proje 5 bin 821 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Yakacık Hill Kartal ödeme planı!

Yakacık Hill Kartal ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor. Toplamda 193 adet daireden oluşan proje Sabiha Gökçen Havaalanına sadece 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Hill Kartal Rezidans daire fiyatları!

Hill Kartal Rezidans daire fiyatları 264 bin liradan başlıyor. Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı'nın Hill Kartal projesinde 193 adet rezidans daire yer alıyor...

Bumerang Kartal'dan ev alanlar tapu harcı ödemiyor!

Kartal'ın en merkezi noktasında inşa edilen Bumerang Kartal projesinden ev satın alanlar tapu harcı ödemiyor.

Prava Kartal ev fiyatları!

Prava Kartal ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 26 katlı 2 blok olarak tasarlanan proje Kartal'da  İtibar İnşaat  tarafından yükseliyor. 

Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden!

Prava Kartal projesinde 4 bin 750 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden...

Marmara Loft: Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı!

Daire fiyatlarının 378 bin TL'den başladığı Marmara Loft projesi "Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı" sloganı ile satış sürecine devam ediyor.

Kartal Propa Vista ev fiyatları!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Propa Vista ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları!

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Daire Kartal projesi toplam 244 daireden meydana geliyor. Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...

Kartal Versus Dragos ev fiyatları!

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim Kartal Versus Dragos projesi 114 daireden meydana geliyor. Kartal Versus Dragos ev fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor.

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Toplam 270 daireden meydana gelen Be Life Kartal projesi 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Kartal Tual Adalar güncel ev fiyatları!

Kartal Tual Adalar güncel ev fiyatları 375 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde pek çok cazip ödeme alternatifleri sunuluyor...

AYD Afraze Kartal ev fiyatları!

AYD Afraze Kartal ev fiyatları indirimli olarak 540 bin TL'den başlıyor. Afraze Kartal projesi AYD Plus tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

Afraze Kartal ev fiyatları!

Afraze Kartal ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da yükselecek Afraze Kartal projesi 135 bağımsız birim, mağaza, home ofis ve konutlardan oluşuyor...

Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Altı blokta 470 daireye yer verilen Kartal Tual Adalar Dağ Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Peki Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Hill Kartal ev fiyatları Haberi

Hill Kartal ev fiyatları

Hill Kartal’da açık mutfağa sahip dairelere

talep yağıyor


Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı tarafından Kartal’da inşa edilen Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor. 77 ve 85 metrekareden oluşan dairelerin fiyatları ise 365 bin 500 TL ile 621 bin 900 TL arasında alıcı buluyor.


Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı tarafından Kartal’da yükselen Hill Kartal projesinin satışları tüm hızıyla devam ediyor. İş yaşam ve eğlence merkezinin tam ortasında yer alan Hill Kartal, her noktaya yakınlığıyla ulaşımda yatırımcısına kolaylık sağlıyor. Dört tip 2+1 daire seçeneğiyle satışa sunulan projenin, özellikle açık mutfak daire tipleri daha çok ilgi görüyor. Yoğun talep gören 2+1 açık mutfak dairelerin büyüklüğü 77...