24 / 04 / 2024

Hill Kartal kampanya

Hill Kartal kampanya

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı'nın projesi Hill Kartal Rezidans'ta fiyatlar 427 bin TL'den başlıyor. Hill Kartal projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Hill Kartal'da Ramazan'a özel kampanya!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı.

Hill Kartal'da 10 bin TL ön ödemeyle taksitlere 2017’de başlayın!

Hill Kartal’da peşinatsız ev fırsatı için dev kampanya başladı. Kampanyalardan yararlanmak isteyenler 10 bin lira ön ödeme, faizsiz ve vade farksız 60 ay vade veya peşin ödemede yüzde 10 artı yüzde 10 indirim seçeneklerinden istediğini alabilecek.

Hill Kartal’da Nisan'a özel 4 yıl sıfır faiz fırsatı!

Almalar, İskurt ve Nergo ortak girişimiyle Kartal'da yükselen Hill Kartal’da nisan ayına özel kampanya başladı. Peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek.

Hill Kartal Evleri projesine yoğun ilgi!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi Hill Kartal’a konut alıcıları yoğun ilgi gösterdi. Lansmana özel yüzde 15 indirimle görücüye çıkan adalar ve orman manzaralı proje için İstanbul dışından da gelen oldu.

Hill Kartal'ın yüzde 20'si satıldı! Fiyatlar 225 bin liradan başlıyor!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı’nın Adalar ve Aydos ormanı manzaralı ilk projesi Hill Kartal’da konutların yüzde 20’si satıldı. Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanyada lansmana özel indirimli fiyatlar 225 bin liradan başlıyor

Hill Kartal satışa çıktı! 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi Hill Kartal, lansmana özel yüzde 15 indirimle görücüye çıktı. Dairelerin lansmana özel indirimli fiyatları 225 bin TL'den başlıyor.

Yakacık Hill Kartal ödeme planı!

Yakacık Hill Kartal ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor. Toplamda 193 adet daireden oluşan proje Sabiha Gökçen Havaalanına sadece 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya... 

Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya! 

Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon projesinde yaşam başladı. Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. 

Kartal Arma Menta'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Arma Menta projesinin yüzde 60'ı satıldı. Mayıs 2017'de inşaatı başlayan projede büyük bir kampanya başladı. Ev hayali kuranları mutlu edecek kampanya kapsamında sadece yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı!

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı. Büyük ilgi gören ve satışların yüzde 70’inin tamamlandığı proje, peşin alımlara özel yüzde 15+yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 15 Eylül tarihine kadar sürecek.

Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı. 5 Eylül'e kadar devam edecek olan yüzde 15+yüzde 5’lik bu kampanya yüksek yatırım değeriyle oldukça avantajlı bir imkan yaratıyor.

Daire Kartal projesinden 5x5’lik fırsatlar!

Bodur Gayrimenkul, Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesi için hazırladığı kampanya ile tüketicilere 5x5’lik fırsatlar sunuyor.

Çukurova Balkon'da yeni kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da çifte fırsat sunan yeni bir kampanya başlattı.

Hill Kartal kampanya Haberi

Hill Kartal kampanya


İstanbul Kartal'a bağlı Yakacık'ta yükselen Hill Kartal projesi Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Hill Kartal projesi 13 ve 28 katlı iki blokta 193 daireden oluşuyor.


5 bin 821 metrekare alanda yükselen Hill Kartal projesinde teslimler Haziran 2018 yılında yapılıyor. Hill Kartal'da 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.


Hill Kartal projesinde dairelerin büyüklükleri 77,61 metrekare ile 128 metrekare arasında değişiyor. Hill Kartal Yakacık'ta fiyatlar 427 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Hill Kartal projesinde yüzde 40 peşinatla 60 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Peşin alımlarda yüzde 10 + yüzde 10 indirim uygulanıyor. Yüzde 25 peşinatlı ödemelerde kalan tutar 1 yıl sonra banka kredisi kullanılarak ödeniyor. 


Hill Kartal Yakacık'ta kapalı yüzme havuzu, çocuk bakım ünitesi, masa tenisi, bilardo, squash salonu, sinema salonu,...