18 / 04 / 2024

Hill Kartal lokasyon

Hill Kartal lokasyon

Hill Kartal Yakacık satış ofisi iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 blok şeklinde dizayn edilen projede 193 adet konut yer alıyor.

Yakacık Hill Residence fiyatları!

Yakacık Hill Residence fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. Marina'ya 8 dakika kadar yakınlıkta olan projede 13 ve 28 katlı 2 blok bulunuyor.

Hill Kartal Rezidans satış fiyatları!

Konuma göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 193 daireden oluşuyor. Hill Kartal Rezidans satış fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal nerede?

Hill Kartal projesinde 193 daire yer alıyor. Daire alanlarının 77,61 metrekareden başladığı projedede daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. Peki Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal nerede?

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Peki Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Yücel Park Kartal lokasyon!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Kartal Yücel Park projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor..

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Kartal'a 11 bin yeni konut!

Kentsel dönüşüm ve ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nda gayrimenkul yatırımlarını yükseltti. Değer artışında Avrupa Yakası ile yarışır hale gelen bölgede en çok dikkat çeken lokasyon Kartal oldu.

Kartal’a emlak yatırımcısının ilgisi artıyor!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor.

Hill Kartal’da açık mutfaklı dairelere talep yağıyor!

Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor.

Kartal’ın gözdesi Propa Vista olacak!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İşte Kartal ile ilgili emlak gerçekleri:

Hill Kartal satış ofisi bayramın son günü açık!

İstanbul Kartal'da projelendirilen Hill Kartal'da son evlerin satışına devam ediliyor. Projenin satış ofisi Kurban Bayramı’nın 4. Günü olacak.

Hill Kartal projesinde 60 ay sıfır faizle!

Hill Kartal’da ev almak artık daha da kolaylaştı. Projeden ev alacaklar, şirket bünyesinde yapılacak 60 ay sıfır faiz imkanından yararlanabilecek. Kampanya 1 ay boyunca geçerli olacak. Şirket tamamı peşin alımlarda ise yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulayacak

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Hill Kartal ödeme şekilleri!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı'nın projesi Hill Kartal Rezidans'ta fiyatlar 427 bin TL'den başlıyor. Hill Kartal projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Hill Kartal'da Ramazan'a özel kampanya!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı.

Hill Kartal'da 10 bin TL ön ödemeyle taksitlere 2017’de başlayın!

Hill Kartal’da peşinatsız ev fırsatı için dev kampanya başladı. Kampanyalardan yararlanmak isteyenler 10 bin lira ön ödeme, faizsiz ve vade farksız 60 ay vade veya peşin ödemede yüzde 10 artı yüzde 10 indirim seçeneklerinden istediğini alabilecek.

Hill Kartal lokasyon Haberi

Hill Kartal lokasyon

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Hill Kartal Evleri anahtar teslimleri 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. 


Hill Kartal Yakacık satış ofisi telefon numarası 444 90 61 olarak belirtiliyor. Projede konutların büyüklükleri 77,61 ile 175,92 metrekare arasında değişiyor. 


Hill Kartal Residence Marina'ya 8 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika, Kartal Metro istasyonuna ve E-5 karayoluna 2 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


Arsa alanı 5 bin 821 metrekareden oluşan Hill Kartal Konutları İstanbul Kartal Yakacık'ta yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks daire tipleri bulunuyor. 


Yakacık Hill Kartal Rezidans'ta fiyatlar 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 13 ve 28 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Hill Kartal ulaşım bilgileri: Hürriyet Mah. Çalıkuşu Sok. No: 40 Kartal/ Yakacık/ İSTANBUL


Hill Kartal Yakacık satış ofisi

Telefon:...