19 / 04 / 2024

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramında açıkmı

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramında açıkmı

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Hill Kartal’da açık mutfaklı dairelere talep yağıyor!

Hill Kartal, iş, yaşam ve eğlence merkezini bir araya getiriyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapısını aralayan Hill Kartal’da satışlar hızla sürerken, en büyük ilgiyi açık mutfağa sahip konut tipleri görüyor.

Hill Kartal satış ofisi bayramın son günü açık!

İstanbul Kartal'da projelendirilen Hill Kartal'da son evlerin satışına devam ediliyor. Projenin satış ofisi Kurban Bayramı’nın 4. Günü olacak.

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Hill Kartal’da Nisan'a özel 4 yıl sıfır faiz fırsatı!

Almalar, İskurt ve Nergo ortak girişimiyle Kartal'da yükselen Hill Kartal’da nisan ayına özel kampanya başladı. Peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Hill Kartal Yakacık satış ofisi!

Hill Kartal Yakacık satış ofisi iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 blok şeklinde dizayn edilen projede 193 adet konut yer alıyor.

Kartal Hill Residence satılık!

Kartal Hill Residence satılık dairelerin fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Residence Yakacık projesinde daireler Haziran 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık!

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 indirimle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılacak...

Hill Kartal Residence satış ofisi!

Hill Kartal Residence satış ofisi telefon numarası 444 90 61 olarak belirtiliyor. Marina'ya 8 dakikalık mesafede inşa edilen projede 193 adet daire yer alıyor.

Hill Kartal Evleri ne zaman teslim?

Hill Kartal Evleri projesinde 264 bin liralık daireler, lansmana özel 225 bin liradan satılıyor. 193 rezidanstan oluşan Hill Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal'ın yüzde 20'si satıldı! Fiyatlar 225 bin liradan başlıyor!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı’nın Adalar ve Aydos ormanı manzaralı ilk projesi Hill Kartal’da konutların yüzde 20’si satıldı. Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanyada lansmana özel indirimli fiyatlar 225 bin liradan başlıyor

Hill Kartal Rezidans satış fiyatları!

Konuma göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 193 daireden oluşuyor. Hill Kartal Rezidans satış fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramında açıkmı Haberi

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramında açıkmı

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı, uzun bayram tatilini fırsat bilip ev alma niyetinde olan kişiler için Hill Kartal projesinin satış ofisini bayramın 3. günü saat 10.30-18.30 saatleri arasında açık tutacak. Ramazan ayı içinde yaptıkları kampanyaları devam ettireceklerini belirten Almalar-İskurt-Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal projemiz iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında yer alıyor. Bu nedene istedik ki hem Kartal'a gezmek için gelen kişiler akıllarının bir köşesinde ev almak varsa gelsin cazip fırsatlarımızı görsün, hem de konut almak isteyen kişiler tatili fırsat bilip satın alma kararını bir arada olan ailenin tüm fertleriyle birlikte versin. Bu nedenle bayramda satış ofisimizde mesai yapacağız” dedi.  


Peşin alıma 82 bin liralık avantaj 

Ramazan Bayramı'na özel peşin alımlarda yüzde 10+yüzde 10 indirim uygulayacaklarına dikkat çeken...