25 / 04 / 2024

Hill Kartal son durum

Hill Kartal son durum

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan Hill Kartal, hem adalar ve deniz hem de her yere yakın konumuyla dikkat çekiyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim avantajı da devam ediyor.

Hill Kartal Evleri projesine yoğun ilgi!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi Hill Kartal’a konut alıcıları yoğun ilgi gösterdi. Lansmana özel yüzde 15 indirimle görücüye çıkan adalar ve orman manzaralı proje için İstanbul dışından da gelen oldu.

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Türker Proje'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum...

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi!

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi kapsamında fiyatlar minimum 340 bin TL'den başlıyor. Daire Kartal projesi Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

DKY Ada Kartal son fiyat listesi!

DKY Ada Kartal son fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. Toplam 796 daireye yer verilen DKY Ada projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Kartal'da emlak fiyatları son 5 yılda 3 kat arttı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal son zamanlarda yapılan ulaşım projeleriyle ön plana çıktı. Kentsel dönüşümün de etkisiyle bölgede 40 bin yeni konut yapıldı. 

Kartal’dan bugün konut alanlar kazançlı çıkacak!

Markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Kartal, son yıllarda en çok değerlenen ve yatırımcısına yüksek prim avantajı sunan bölgelerin başında geliyor. Tamer Son, Kartal’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivme ile gelişme kat edeceğini ve değerleneceğini vurguladı.

Hill Kartal son durum Haberi

Hill Kartal son durum

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Kartal’da yükselen Hill Kartal, konumu ve manzarasıyla konut alıcısından tam not aldı. Kadıköy-Kartal Metrosu, Yakacık İstasyonu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan Hill Kartal, 30 Haziran 2018’de teslim edilecek. Hill Kartal, metro ile Kadıköy’e 36, Taksim’e ise 55 dakikalık mesafede yer alıyor. Arabayla Tem Otoyolu’na 5 dakikada bağlanabilen Hill Kartal yatırımcısı, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika ve İDO Pendik-Yalova İskelesi’ne ise 5 dakikada ulaşabiliyor. 

İlk kattan itibaren deniz manzaralı 

Projeden konut almaya gelenlerin konumunun yanı sıra manzarasına da ilgi gösterdiğini belirten Almalar-İskurt-Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal’da Adalar ve Aydos Ormanı manzaralı konutlarımız ilk kattan itibaren deniz görüyor. Konut alıcısına yeşilin ve mavinin bir arada sunulması beğeni topluyor. Şimdiye kadar olan satışlarımızda kaliteyi uygun fiyata...