26 / 04 / 2024

Hilmi Türkmen kim

Hilmi Türkmen kim

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Üsküdar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki Hilmi Türkmen kimdir?

Hilmi Türkmen: Üsküdar acilen dönüşmeli!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı açıklamada '' Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engel, imardaki bu kısıtlılık idi ve bunu kaldırmakla engeller de kalkmış oldu. Üsküdar'a hayırlı olsun" dedi.

Üsküdar'a 2 yeni stat müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dev projelerinin ayrıntılarını Karar Gazetesi'ne anlattı. Buna göre Beylerbeyi Stadı yıkılacak, yerine iki stat kurulacak.

Hilmi Türkmen: Üsküdar 3 kat büyüyecek!

Göreve geldiği 2 yılda Üsküdar'a 200 eser kazandırdığını söyleyen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Mega projeler sayesinde Üsküdar'ın taşı toprağı artık yakut. Biz belediyeciliği, kendimizi halkın yerine koyarak yaparız'' dedi.

Üsküdar'daki projeler emlak fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut'' dedi.

Üsküdar'daki asansörlerin denetimini TSE yapacak!

Üsküdar Belediyesi, ilçedeki ruhsatlı asansörleri denetleyen Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile 2 yıllık daha protokol imzaladı. İmza törenine TSE adına Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev katıldı...

Üsküdar Meydan projesi esnafa anlatıldı!

ÜSKÜDAR Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Meydan Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi. Belediye binasında düzenlenen toplantıya bölge esnafının katılımı sağlandı. Toplantıda Hilmi Türkmen açıklamalarda bulundu.

Hilmi Türkmen: Caminin Validebağ Korusu ile alakası yoktur!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Validebağ'da yapılması planlanan caminin arsasında bir tane ağaç olmadığını ve yakın bir zamana kadar buranın site sakinleri tarafından otopark olarak kullanıldığın söyledi.

Hilmi Türkmen'den Validebağ açıklaması!

Hilmi Türkmen Validebağ açıklaması yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Validebağ Korusu’nun yanına yapılacak cami inşaatının yasal olduğunu belirterek çevre halkının medyayı yanlış yönlendirdiğini öne sürdü.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: Fazla tolerans azdırıyor!

Anadolu Yakası Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki Validebağ Parkı yanına yapılacak cami nedeniyle yaşanan gerginlikle ilgili yaptığı açıklamada, medyanın kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini iddia etti.

Hyde Park Üsküdar'daki Validebağ Korusu'na kurulacak!

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Üsküdar ' daki Validebağ Korusu ' na Londra ' daki Hyde Park benzeri bir park oluşumu yapılacağını söyledi...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Türkmen bölgelerinin imarı için 10 milyar Irak dinarı ayrıldı!

ITC Milletvekili Erşat Salihi yaptığı açıklamada 2021 mali bütçesinden Türkmen bölgeleri için 6 milyon dolar ayrıldığını belirtti.

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Hilmi Türkmen kim Haberi

Hilmi Türkmen kim

Hilmi Türkmen, 1973 Trabzon doğumlu. Asıl mesleği Avukatlık olan Türkmen, Kara döneminde olduğu gibi önceki dönemin rahmetli Belediye Başkanı Mehmet Çakır’ın da Başkan Yardımcılığını yaptı. 

Trabzon Şalpazarlı olan Hilmi Türkmen, Refah Partisi kökenli bir isim. Türkmen’in Refah Partisi kökenli bir isim olması kendisine önemli bir avantaj sağlıyor.

Hatırlanacağı üzere Üsküdar’da 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi adayı olan ve daha önceki 2 dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan Yılmaz Bayat, yüzde 20,5’a tekabül eden 61 bin 416 oy aldı. 

63 yaşındaki Bayat, geçtiğimiz yıl bir By-Pass ameliyatı geçirdi. Bayat’ın tüm bu olumsuz koşullar dâhilinde tekrar aday adayı olması sağlığı açısından da pek mümkün gözükmüyor. Bu durumda Üsküdar’da Refah Partisi kökenli bir isme muhafazakâr kesimin oylarının akması oldukça muhtemel bir durum olarak ortaya çıkıyor. 

Bu oy...