19 / 04 / 2024

Hilmi Türkmen

Hilmi Türkmen

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor… Sosyal medyada paylaşılan ‘Kız kulesi yıkıldı’ paylaşımları gerçeği yansıtıyor mu?

Hilmi Türkmen: Üsküdar'da plan sorununu çözdük!

2 yılda Üsküdar’a kazandırılan 200 eserin sunumunu yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, vatandaşlara sorunların çözümü noktasında verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Üsküdar’da nefes alan, Üsküdar’a nefes vermeli” dedi.

Üsküdar'da emlak fiyatları tavan yaptı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptığını vurgulayarak, arsa fiyatlarının neredeyse yüzde 500 arttığını söyledi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Boğaz bölgesindeki 14 mahalleyi kapsayan yaklaşık 45 dönüm alanda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Türkmen, 14 Mayıs 2015'te ilçelerinde kentsel dönüşümün başladığını söyledi.

Boğaz'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Üsküdar Belediyesi, Boğaz bölgesindeki 14 mahalleyi kapsayan yaklaşık 45 dönüm alanda kentsel dönüşüm başlatacak. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen açıkladı.

Çamlıca Cami yeniden dirilişin simgesi!

Çamlıca Camii projesinde kaba inşaatın yüzde 90’lık bölümü tamamlandı, dış kaplama taşlarının döşeme çalışmalarına da başlandı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,inşaat alanını ziyaret etti.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Üsküdar’da Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin açılışını yapan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Ankara’yı batıran ve buraya gelip size söz veren ve bu ülkede dikili ağacı olmayanlara dur deyin” dedi.

Hilmi Türkmen: 2B tamam sıra kentsel dönüşümde!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Fatih Camii'nin temel atma töreninde 2B Yasası ve Kentsel Dönüşüm konusunda iki müjdeli haberi birden verdi. Türkmen, "2B tamam sıra kentsel dönüşümde" dedi.

Yalılardan emlak vergisi alınacak! Yasa çıktı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Boğaz kenarındaki yalılardan emlak vergisi alabilmek için yasanın çıkarıldığını belirtti. Binalar veya işyerleri boş ise vergi ödenmesine gerek kalmayacak.

Hilmi Türkmen: Caminin Validebağ Korusu ile alakası yoktur!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Validebağ'da yapılması planlanan caminin arsasında bir tane ağaç olmadığını ve yakın bir zamana kadar buranın site sakinleri tarafından otopark olarak kullanıldığın söyledi.

Hilmi Türkmen'den Validebağ açıklaması!

Hilmi Türkmen Validebağ açıklaması yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Validebağ Korusu’nun yanına yapılacak cami inşaatının yasal olduğunu belirterek çevre halkının medyayı yanlış yönlendirdiğini öne sürdü.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: Fazla tolerans azdırıyor!

Anadolu Yakası Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçedeki Validebağ Parkı yanına yapılacak cami nedeniyle yaşanan gerginlikle ilgili yaptığı açıklamada, medyanın kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini iddia etti.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen 34 Yapı Sistemleri Metal Otomotiv Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Türkmen Turizm Emlak Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ahmet Sarykmuradov tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Türkmen bölgelerinin imarı için 10 milyar Irak dinarı ayrıldı!

ITC Milletvekili Erşat Salihi yaptığı açıklamada 2021 mali bütçesinden Türkmen bölgeleri için 6 milyon dolar ayrıldığını belirtti.

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Hilmi Türkmen Haberi

Hilmi Türkmen

Sosyal medyada restore edilme amaçlı kapatılan Kız Kulesi’nin yıkıldığı iddia edildi. Birçok hesaptan paylaşılan görüntülerde Kız Kulesi’nin arkasından geçen geminin göründüğü iddia edildi.

Yayınlanan bu görüntülerin ardından beklenen açıklama Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den geldi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Hiçbir problem yok, her gördüğünüz görsele inanmayın” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,  yaptığı açıklamada, restorasyonun sıkıntısız bir şekilde devam ettiğini  ve hiçbir problemin olduğunu belirtirken vatandaşlara her gördüklerine inanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyona alınan Kız Kulesi’ni kayda alan bir vatandaş, branda ile çevrilen kulenin son halini görüntüledi.

Kulenin üst kısmının olmadığı ve arka tarafının göründüğü yer alan görüntüler sonrası sosyal medyada tepki oluştu.

Görüntülerdeki iddialara ilişkin TELE1 ekranlarında açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Restorasyon sıkıntısız bir...