20 / 04 / 2024

Hilmi Uytun kimdir

Hilmi Uytun kimdir

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Uytun, "Merkez Bankası, faizleri 425 baz puan indirerek enflasyon ile aradaki makası daraltmada önemli ve kuvvetli bir adım attı. Faiz indirimi, tüm piyasalara olduğu gibi konut piyasasına da olumlu yansıyacak" dedi...

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile ve sat!

Häfele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Kiraya sunulan evlerde 3 kira bedeli; satışa sunulan evlerde ise istenen bedelin yüzde 3’ü ev yenilemeye ayrıldığında bu dairelerin yüzde 70-80 oranında daha hızlı kiralandığını ya da satıldığını gözlemliyoruz” dedİ.

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile-sat!

Son zamanlarda gayrimenkul sektöründe yaşanan düzeltmeyi de ‘yeni pazar şartlarına adaptasyon’ olarak yorumlayan Hilmi Uytun, konutların içinde yapılacak olan yenilemelerin satışı hızını ciddi oranda artırdığını söyledi.

Konut satışları artacak!

Hâfele Türkiye, konutları daha kullanılabilir hale getiren bir model geliştirdi. Hâfele Türkiye CEO’su Hilmi Uytun, bu modelle konut satışlarının hızlanacağını öngördü.

Hafele ile 40 metrekarelik ev 74 metrekare görünecek!

18 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Hafele Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik ‘Hafele Concept Project’ ismiyle yeni bir iş modeli geliştirdi.

Daireleri genişletip satışları uçuruyor!

Alman Hafele, inovasyon ve Ar-Ge gücü ile konutların metrekarelerini büyütüyor. Örneğin 42 metrekare bir daire, gömme mutfakla veya duvar içine sürgülü kapılarla 74 metrekareye yükselebiliyor.

Hilmi Uytun: Türkiye'de son dört senede konut satışları arttı!

Hâfele İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, etkinlikteki konuşmasında konut satın alma kararlarında kadının etkisinin ABD'de yüzde 91, İngiltere'de yüzde 89, Türkiye'de ise yüzde 100 olduğunu ortaya koyan araştırmanın sonuçlanın paylaştı...

Hilmi Uytun: Konut alma kararını kadın veriyor!

“Anadolu'da Konuta Yön Verenler” toplantılarının ikincisi gerçekleşti. Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Türkiye'de ailenin konut alma kararında kadınların etkisinin yüzde 100 olduğunu söyledi.

Hilmi Uytun: Hafele'nin en çok ciro yapan ülkesi olacağız!

Alman mobilya aksesuvarı üreticisi Hafele'nin Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yeni yapılan konutlar ve mutfak yenilemeler sayesinde şirketin gelirlerinin artacağını öngördü...

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mustafa Hilmi Çelik nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Hilmi Çelik kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da hangi alanda görev alıyor? İşte Mustafa Hilmi Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hilmi Özkazanç Kimdir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur?

Mehmet Hilmi Özkazanç ne iş yapıyor? Mehmet Hilmi Özkazanç’ın mesleği nedir? Mehmet Hilmi Özkazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

Ev fiyatlarındaki artış tam gaz!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Satışların en çok konutta düştüğünü belirten Hilmi Uytun, fiyatların da artış gösterdiğini belirtti.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Ev almak için şu an doğru zaman!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, konut sektörün “Bu kampanyalarla da birlikte değerlendirdiğimizde, şu anda Türkiye’de konut alımı için çok uygun bir iklim oluştuğunu söyleyebiliriz. Bu da sektörde ciddi bir hareketlilik yaratmış durumda" dedi...

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönüşümü!

Kovid-19 sebebiyle gayrimenkul ve mobilya alanlarında da önemli dönüşümler yaşanıyor. Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, evlerde ve ev tasarımlarında öne çıkan değişiklikleri açıkladı...

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile ve sat!

Häfele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Kiraya sunulan evlerde 3 kira bedeli; satışa sunulan evlerde ise istenen bedelin yüzde 3’ü ev yenilemeye ayrıldığında bu dairelerin yüzde 70-80 oranında daha hızlı kiralandığını ya da satıldığını gözlemliyoruz” dedİ.

Hilmi Bilgin kimdir?

Hilmi Bilgin, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hilmi Bilgin kimdir? Hilmi Bilgin hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile-sat!

Son zamanlarda gayrimenkul sektöründe yaşanan düzeltmeyi de ‘yeni pazar şartlarına adaptasyon’ olarak yorumlayan Hilmi Uytun, konutların içinde yapılacak olan yenilemelerin satışı hızını ciddi oranda artırdığını söyledi.

Hilmi Uytun kimdir Haberi

Hilmi Uytun kimdir

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, Anadolu Ajansı'ndan Yunus Türk'a yaptığı açıklamada, gayrimenkulün Türkiye’de "pek keyifsiz" bir yerden geçmesine karşın sektörde halen talebin olduğunu söyledi.

"Bizim beğenmediğimiz talep, Avrupa'da hayal bile edilemeyen bir talep" diyen Hilmi Uytun, Türkiye'de ilk yarıda 500 bine yakın konut satıldığını, bunun Almanya ve İtalya gibi önde gelen ekonomilerde yıllık rakam bile olmadığını belirtti. Uytun, Türkiye'nin, yıllık konut satışında Avrupa lideri olduğunu ve ikinci sırada olan İngiltere ile arasında 300 binin üzerinde fark bulunduğunu aktardı. 

Uytun, Hafele Türkiye'nin 15 yıldır İstanbul ve Anadolu'nun her köşesinde hizmet verdiğini söyleyerek, başta konut, ticari gayrimenkuller olmak üzere bilinen 5 yıldızlı otel ve hastanelerden çoğunun tedarikçisi olduklarını bildirdi. 

Uytun, şu ifadeleri kullandı; "Daha önce konuta çok yüksek bir arz...