24 / 04 / 2024

Hilmi Uzun

Hilmi Uzun

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini, eski huzurevinin bulunduğu alanda da yeni bir huzurevi yapılacağını söyledi.

Yalova Huzurevi'nin inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, ""Geçtiğimiz ay yapımına başlanan Yalova Huzurevi'ni bir yılda tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

Yalova'ya 2 yeni huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini söyledi. Uzun, eski huzurevinin bulunduğu alanda Çınarcık’ta yer alan huzurevinin bir benzerini yapmayı planladıklarını söyledi.

Yalova’ya 2 huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini, eski huzurevinin bulunduğu alanda da yeni bir huzurevi yapılacağını söyledi.

Maliye: Hilmi Başaran ve İmar Bankası, 1 numaralı vergi yüzsüzü!

Maliye Bakanlığı, devlete 1 milyon liranın üzerinde vergi borcu olan mükelleflerini açıkladı. Vergi yüzsüzleri listesinin ilk sırasında İmar Bankası Eski Genel Müdürü Hilmi Başaran yer aldı. Listede 14 bin 247 kişi ve kuruluş bulunuyor.

Halil Hilmi Tütüncü kimdir?

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü kimdir? Halil Hilmi Tütüncü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Hilmi Tütüncü, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Hilmi Tütüncü..

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin 250 metresi açıldı!

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin 250 metresi açıldı. Adana-Gaziantep-Malatya konvansiyonel hattı üzerinde bulunan Bahçe-Nurdağı ilçeleri arasında inşa edilen çift tüp geçit için toplam 20 bin 800 metre tünel kazılacak.

Uzun Çarşı Sakarya'nın standartını yükseltecek!

SESOB 2. Olağan Başkanlar Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz" dedi

Uzun Çarşı’da yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz, dedi.

Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek!

www.ilan.com.tr, Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu TEMFED ve Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde emlak eğitim seferberliğini başlattı. Hilmi Işıkören emlak eğitimi seminerleri verecek.

Hilmi Türkmen: Altın şehir Üsküdar Akıllı Şehir olacak!

Londra merkezli EurAsiaStrategies tarafından Conrad Otel’de üçüncüsü düzenlenen WICS – Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi; Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen , Kadıköy ve Beşiktaş belediye başkanlarının sunumlarıyla birlikte

Dünyanın en uzun teleferiği nerede?

Dünyanın en uzun teleferiği açılış için gün sayıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, teleferiğin yıl başına kadar oteller bölgesine ulaşacağını açıkladı. Teleferik ile 22 dakikada 9 kilometrelik yolculuk yapılacak.

Dünyanın en uzun teleferiği Bursa'da olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Altepe, dünyanın en uzun teleferiğin yıl başına kadar oteller bölgesine ulaşacağını söyledi

Uzun Köprü'nün dünya mirası olması için başvuru yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tarihi Uzun Köprü'nün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınması için başvuru yapacak. Tarihi köprü Osmanlı Padişahı II. Murat tarafından yaptırılmıştı.

Hilmi Uzun Haberi

Hilmi Uzun

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini söyledi. Uzun, eski huzurevinin bulunduğu alanda ise Çınarcık’ta yer alan huzurevinin bir benzerini yapmayı planladıklarını dile getirdi.


Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, yapılacak olan yeni huzurevinin yer tahsislerinin tamamlandığını belirtti. Gelinen nokta hakkında bilgiler veren Uzun, "Yeni Huzurevinin yapılacağı arazinin Milli Emlak’tan ve Yalova Belediyesi’nden tahsisleri yapıldı ve bitti. Bayramdan sonra da eksik kalan prosedürleri tamamlayacağız. Ardından da temel atma süreci başlayacak. 8 bin 100 metre kare alanda Huzurevini yapacağız. 60 kişi kapasiteli olacak bu huzurevini yapımına başladıktan en geç 1 yıl içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.


Yalova’da eski huzurevinin arazisinde de yeni bir huzurevi yapmayı hedeflediklerini dile getiren Uzun, burası içinse...