18 / 04 / 2024

hilti

hilti

Geliştirilen inşaat teknolojilerinin depreme karşı dayanıklı şekilde yapılaşmasında büyük önem taşıdığının belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü haftasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

17 Ağustos yaklaşırken… İşte depremin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler

Geliştirilen inşaat teknolojilerinin depreme karşı dayanıklı şekilde yapılaşmasında büyük önem taşıdığının belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü haftasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti geleceğin dayanıklı binalarını bugünden inşa ediyor!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapıların performansını artırmak ve iyileştirmek için çalışıyor.

Hilti’den depremlerin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler!

İnovasyonu ve ileri teknolojisi ile inşaat sektörüne yüksek katma değerli ürünler sunan Hilti, yapı elemanlarını sabitleyen C2 sismik onayına sahip dübelleri ile meydana gelen depremin olası hasarlarını azaltıyor.

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Galata Kulesi'ndeki 'hilti'li restorasyona soruşturma!

Galata Kulesi'nde hilti ile restorasyon yapıldığı görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı...

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

Galata Kulesi’nin restorasyonuyla ilgili yeni açıklama!

Galata Kulesi’nin restorasyonu sırasında hilti kullanıldığıyla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından kulede basın açıklaması gerçekleştiren Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ve Kültür Varlıkları Genel Müdürü Gökhan Yazgan iddiaları yanıtlandırdı.

Yılmaz Özdil'in hilti ile kırılamayan duvarları kepçeyle yıkıldı!

Muğlanın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınıp, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkım işlemi, 8'nci gün devam ediyor.

hilti Haberi

hilti

Sismik bölgelerde günümüzde rutin inşaat zorlukları hayati önem kazanıyor. Bu noktada Hilti, ihtiyaç duyulan deprem tasarım çözümlerini ve onaylarını sağlamaya yardımcı olmak için devamlı olarak araştırma ve ürün geliştirmeye yatırım sağlıyor. Bunlarla birlikte sismik uygulamalar için çoklu ankraj ve yangın durdurucu sistemler yaratan şirket, kapsamlı eğitim ve mühendislik kaynakları dışında iç görü ve bilgilerini inşaat profesyonellerine sunmuş oluyor.

Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol,17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıl dönümünde açıklamalarda bulunurken, “Yapıların güçlendirilmesine dair yeni teknoloji ve ekipmanlar her zaman ilk olarak gündemimizde yer alıyor. İnovatif ürünlerimiz dışında gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ile de deprem konusundaki farkındalığı daha da artırmayı planlıyoruz. Bu şekilde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) koordinasyonu ile planlanan yeni deprem yönetmeliği çalışmasına katkı sağlıyoruz” ifadelerini...