23 / 04 / 2024

Hilton İstanbul Bomonti

Hilton İstanbul Bomonti

Gayrimenkul sektörünün en saygın yarışması Sign of the City Awards (SotCA) 3. yılında, Türkiye’nin en iyi projelerini ödüllendirdi. Tüm sektörün heyecanla beklediği yarışmada, 22 dalda ödül sahibini buldu.

Hilton İstanbul Bomonti’nin çevreye duyarlılığı tescillendi!

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi’ne layık görüldü.

İstanbul'un en büyük oteli: Hilton İstanbul Bomonti!

Hilton İstanbul Bomonti, 85'i süit olmak üzere 829 odası ile İstanbul'un en büyük oteli unvanını 2014 yılında da korudu. Bir yıl önce açılan otel, dünyanın dört bir yanından 236 binin üzerinde konuğu ağırladı.

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi açıldı!

Misafirlerini dünyaca ünlü Hilton hizmeti ve geleneksel Türk konukseverliğiyle karşılayan Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, İstanbul’ un turizm kapasitesini yeni bir boyuta taşıyor.

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Queen Bomonti'de anahtarlar teslim ediliyor!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti evlerinin anahtarları teslim ediliyor.

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Sign of the City Awards 2018 sahiplerini buldu!

Kentlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of the City Awards töreni önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşti.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Poyraz II projesinde teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu Kuleli Evleri Poyraz II projesinin teslimatına başladı. İstanbul Bomonti’de hayata geçirilen proje konforlu iç dekorasyonu ile bölgede fark yaratıyor.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Hilton İstanbul Bomonti Haberi

Hilton İstanbul Bomonti

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Sign of the City Awards” önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirildi.


Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın katıldığı ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliği yaptığı geceye; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Emlak Konut GYO A.Ş Genel Müdürü Murat Kurum, GYODER Başkanı Aziz Torun, İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Lineadecor Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ecemiş, Hyundai Elevator Türkiye CEO’su Hakan Ek, Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı...