19 / 04 / 2024

hilton otel şubeleri

hilton otel şubeleri

Ünlü oteller zinciri Hilton Grubu, son yıllarda fazla turist çekmeye başlayan Aksaray'a 4 yıldızlı 250 yatak kapasiteli otel yapacak.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

 MCS-Mühendis İnşaat'tan Tashkent Hilton ile Kongre Salonu projesi!

MCS-Mühendis İnşaat Yönetim imzasını taşıyan Tashkent City, Taşkent'in merkezinde 80 hektarlık alana konumlandırılmış bir mega kentsel dönüşüm projesidir. Projenin en önemli öğesi “Plot 5” adıyla anılan “Hilton Otel ve Kongre Merkezi” projesinin üzerinde yer aldığı parseldir...

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Çanakkale Hilton Otel Ekim'e yetişecek mi?

Çanakkale'de yapımına 2 yıl önce başlanılan Çanakkale Hilton Otel'de çalışmalar hızlandı. Otelin Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

Hilton Türkiye’de 33 otel daha açacak!

Hilton, 33 otel daha açmak için yatırımcılarla anlaşma imzaladı. Hilton Worldwide Kıdemli Yatırım Direktörü Temel ayrıca İstanbul Yeni Havalimanı'nda olmak istediklerini söyledi...

Hilton'dan dört yeni otel geliyor!

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açmayı planlıyor.

hilton otel şubeleri Haberi

hilton otel şubeleri


Öte yandan grup, Kapadokya bölgesinin batıya açılan kapısı olarak nitelendirilen Güzelyurt ilçesi ve Ihlara Vadisi'ne de otel yapmayı planlıyor.


Konuyla ilgili bilgi veren Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Hamza Zengin, Teşvik Yasası kapsamında ilin turizmcilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Aksaray'a sanayi yatırımlarının ardından turizm yatırımlarının da başladığını belirten Zengin, "Hitit, Pers, Helenistik dönem, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı egemenliklerinde kalan ilin tarihî ve kültürel potansiyelini keşfeden turizmciler Aksaray'a adeta yatırım için sıraya giriyor. Hilton Oteli, bir süre önce Aksaray'da yer baktı ve görüşmelerde bulundu. Bir sorun çıkmadan ilden ayrıldılar. Hilton Oteli, Aksaray'a 250 yataklı 4 yıldızlı bir otel yapacak." açıklamasını yaptı. Zengin, Hilton Oteli'nin yatırımı dışında Ihlara Vadisi'nde başka bir firmanın 5 yıldızlı termal otel yaptırdığını belirterek,...