18 / 04 / 2024

Hilton otel yapımı

Hilton otel yapımı

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

9 otel için 706 milyon liralık yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizmcilere üç ila 5 yıldızlı otel yapımı karşılığında 49 yıllığına arazi tahsis edecek. 9 otel için yatırım tutarı toplam 706 milyon lira olarak belirlendi.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Müberra Eresin: Bazı bölgelere otel yapılmamalı

TÜROB Başkanı Eresin, "Bir otel yapılacağı zaman kuruldan onay çıksın. Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz" ifadelerini kullandı...

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Çanakkale Hilton Otel Ekim'e yetişecek mi?

Çanakkale'de yapımına 2 yıl önce başlanılan Çanakkale Hilton Otel'de çalışmalar hızlandı. Otelin Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Piraziz Belediyesi'nden 5 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Yeşilyurt'ta otel yapımına izin veren plan geri çekildi!

Yeşilyurt'ta Bakanlık tarafından park alanından çıkarılıp turizm alanına çevrilen ve 15 katlı iki otel yapımına izin veren plan değişikliği Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ile geri çekildi. Bölge yeşil kalacak...

Elazığ Palu'ya TKDK desteği ile otel yapılıyor!

Elazığ'ın Palu ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteğiyle otel yapılıyor.

Hatay Vakıflar'dan 5 yıldızlı otel yapımı karşılığı kiralık arsa!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da bulunan arsayı beş yıldızlı otel ve turizm amaçlı tesislerin yapımı karşılığında kiraya veriyor. 30 yıl süreyle kiralanan arsanın bedeli 39 milyon 382 bin 501 TL olarak belirlendi.

Hilton otel yapımı Haberi

Hilton otel yapımı

Hilton, Türkiye’de üç yeni bölgede daha otel açmayı planlıyor. Hilton bu yatırımlarıyla Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da yatırımda bulunan ilk uluslararası otel zinciri markasına sahip olacak. 

Hilton EMEA İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bundan 65 yıl önce Hilton İstanbul Bosphorus’u açarak Türkiye’ye yatırım yapan ilk uluslararası otel markası olduk. Türkiye’de, özellikle yeni pazarlara öncülük etme yönünde güçlü bir geçmişimiz var. Bugün de Hopa, Erzurum ve Yüksekova’ya adım atan ilk uluslararası otel zinciri olarak bu bölgelerde istihdam ve ekonomik katma değer yaratacak olmanın gururunu yaşıyoruz.” 

Hilton Hopa ve Yüksekova’da DoubleTree by Hilton, Erzurum’da ise Hilton Garden Inn markalarıyla faaliyette bulunacak.

DoubleTree by Hilton Hopa

Türkiye Gürcistan'da bulunacak 154 odalı DoubleTreeby Hilton Hopa’nın 2021’in ilk aylarında hizmete açılacak. Hopa Limanı'nın yakınında bulunan...