25 / 04 / 2024

hilton oteli adıyaman

hilton oteli adıyaman

HİLTON Oteller Grubu Yatırımlar Başkan Yardımcısı ve Kuzey Avrupa Sorumlusu Mike Collini, Nemrut Dağı nedeniyle Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Adıyaman'a otel kurmak için girişimlere başladı.

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Adıyaman'da farklı bina tasarımları şehri güzelleştiriyor!

Adıyaman'da son zamanlarda farklı bina tasarımları, şehri güzelleştirmeye başladı. Ancak, uzun zamandır cami mimarisinde, alışılagelenin dışında bir çizgi görülmedi. Mehmet Zahid Kotku adına yapılan cami ise bu alışkanlığı değiştirecek gibi gözüküyor.

TOKİ Adıyaman Merkez'de 1 adet konut 56 bin liradan satışa sunuluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 700 konutluk Adıyaman Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak...

Borusan'dan Adıyaman'a kreş!

Borusan'ın "Annemin İşi Benim Geleceğim" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 organize sanayi bölgesinde inşa edeceği "Borusan Neşe Fabrikası" kreş ve gündüz bakım evlerinin ilki Adıyaman'da hizmete girdi...

Borusan Adıyaman'da Borusan Neşe Fabrikası ismiyle kreş açtı!

Borusan'ın "Annemin İşi Benim Geleceğim" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 organize sanayi bölgesinde inşa edeceği "Borusan Neşe Fabrikası" kreş ve gündüz bakım evlerinin ilki Adıyaman'da hizmete girdi...

Adıyaman Basın Sitesi Konutları'nın aylık ödemeleri minimuma indi!

Adıyaman Basın Sitesi Konutları'nın aylık ödemeleri minimuma indi. Adıyaman Gazeteciler Cemiyetince TOKİ'ye yaptırılan basın sitesi konutlarının aylık ödemeleri minimum fiyata düşürülmesi üyeler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Adıyaman'daki 400 yataklı hastane Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

Adıyaman'da 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin devir işlemi gerçekleştirildi. 2009 yılında ihaleye çıkan ve 2014 yılı Nisan ayında yüklenici firmadan geçici kabulünü yapan TOKİ yetkilileri, binayı Sağlık Bakanlığı'na devretti

hilton oteli adıyaman Haberi

hilton oteli adıyaman

Mike Collini, Kosifler Gurubu Yönetim Kurulu üyesi ve Proje Sözcüsü Hilal Kosif ve Kosifler Grubu Koordinatörü Haluk Gürşen, Adıyaman Valisi Halil Işık'ı makamında ziyaret ederek, kentte yapacakları otel ve kompleks hakkında bilgi verdi. Mike Collini, yeni bir marka olarak Garden Hilton'u Türkiye'de birçok şerde açmak istediklerini söyledi. Collini, Türkiye'nin her geçen gün gelişip büyümekte olduğunu, Adıyaman'ın da Türkiye ile paralel bir şekilde büyüdüğünü ifade ederek, iyi izlenimlerimden dolayı Garden Hilton gibi bir projeyi Adıyaman'da açmayı düşündüklerini belirtti. Kosifler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif de, Adıyaman'ın gelişmeye çok açık bir yer olduğunu belirterek, "İl merkezinde Hilton Oteller Grubu ile birlikte Adıyaman'da çok güzel bir kompleks ortaya çıkartıp,...