19 / 04 / 2024

hilton otelleri

hilton otelleri

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

Balıkesir'e 5 tane daha Hilton Oteli yapılması hedefleniyor!

Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Mike Collini, Balıkesir ziyareti sırasında inceleme fırsatı bulduğu büyükşehir belediyesinin çalışmalarını takdir ve heyecanla karşıladığını belirtti, Başkan Ahmet Edip Uğur'u kutladı.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

2004 yılında İstanbul Hilton Oteli Özelleştirme İdaresi'ne geçmiş!

2004 yılında Emekli Sandığı, satamadığı otelleri Özelleştirme İdaresi'ne devretmiş. Özelleştirme İdaresi'ne devredilen, Maçka'daki Hilton Otel'in de aralarında bulunduğu 7 otelin satış işlemleri Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilecekmiş.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort mükemmellik ödülü aldı!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, turizmde dünyanın en saygın ödüllerini almaya devam ediyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, aldığı son ödülle Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer aldığını bir kez daha kanıtladı.

Hilton Parksa İstanbul Yeni Otel Müdürü Tolga Aytan oldu!

16 yıldan bu yana Hilton Worldwide otelleri bünyesinde yer alan ve son olarak Hilton Bakü-Azerbaycan, Operasyonlar Direktörlüğü görevini yürüten Tolga Aytan, İstanbul’daki Hilton ParkSA Otel Müdürlüğü'ne atandı.

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin müdürü oldu!

Dedeman Otelleri' nin yeni Genel Müdürü Emrullah Akçakaya oldu. Akçakaya, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi Bölümü' nden mezun olduktan sonra Mersin Hilton'da çalışma hayatına başladı...

Mardin ve Şanlıurfa Hilton Garden Inn Otelleri'ne mükemmellik sertifikası!

Hilton tarafından işletilen Kosifler Group’un, Garden Inn Şanlıurfa ve Mardin otelleri dünyanın en büyük seyahat portalı tripadvisor.com kullanıcılarının değerlendirmeleri ile Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

Accor, Hilton ve Wyndham otelleri 3.havalimanının bulunduğu bölgeye yatırım yapacak!

İstanbul Birol Keleş Dünyanın önde gelen çevresini markaja otel zincirleri, İstanbul'da yapılacak ve Avrupa'nın en büyüğü olacak 3. havalimanı için Accor, Hilton ve Wyndham, bölgede yatırım yapmak için şimdiden kolları sıvadı.

Hilton Worldwide'da Kariyer Olanakları'na 400'ün üzerinde genç katıldı!

Mayıs ayı boyunca, dünyanın dört bir yanındaki Hilton Worldwide otelleri ve genel merkezlerinde, “ Careers@Hilton Live: Hilton Worldwide’da Kariyer Olanakları ”na 400'ün üzerinde genç katıldı...

Bursa Hilton Award of Excellence ödülünü kazandı!

HİLTON Bursa Convention Center & Spa, dünyadaki Hilton otellerine örnek teşkil eden 2013 Award of Excellence ödülünü kazandı. Hilton Worldwıde 2013 Avvard of Excellence ödülünü kazanan otelleri açıkladı.

Daniele Fabbri Conrad İstanbul’un, Andre Borg ise Hilton İstanbul’un Otel Müdürü oldu!

Hilton Worldwide Otelleri’nin Türkiye’deki en önemli temsilcileri arasında yer alan Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul, yeni Otel Müdürü atamalarını açıkladı. Daniele Fabbri Conrad İstanbul’un, Andre Borg ise Hilton İstanbul’un Otel Müdürü oldu.

Hilton Bursa, Türkiye 'nin en iyi yönetilen şehir otelleri arasında yer aldı!

2010 yılından beri verilen OM Awards, Antalya Mardan Palace 'da yapılan törenle verildi. Hilton Bursa, Türkiye 'nin en iyi yönetilen şehir otelleri arasında yer aldı.

hilton otelleri Haberi

hilton otelleri

Dünya genelinde bir milyon odaya ulaşan Hilton Grubu, Türkiye'de de hedef büyüttü. 2020'de küresel salgın Kovid-19 salgınına rağmen Türkiye'deki yatırımlarında hız kesmeyen Hilton, geçen yıl 10 yeni otel anlaşmasını imzaladı.

Sabah'tan Betül Alakent'in haberine göre; Double Tree, Garden Inn, Hampton, Conrad, Hilton ve Curio olmak üzere altı markası olan grup, 2020'de lüks segmentte yer alan LXR markasını da Türkiye'ye taşıdı. Hali hazırda 68 otelle hizmet sunan Hilton Türkiye, 2021'de sayıyı 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. 

EN ÇEKİCİ DESTİNASYON

Türkiye'nin küresel ölçekte halen en çekici turizm destinasyonlardan biri olduğunu belirtenHilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Tuğrul Temel, "Hali hazırda hizmet veren 68 otelimiz var. Pandeminin yaşandığı 2020 yılında 10 yeni projenin duyurusunu gerçekleştirdik. Bunlardan üçü hizmete açıldı ve Bodrum'da misariflerini kabul etmeye başladı. Bunlara ek...