26 / 04 / 2024

hiper gayrimenkul projeleri

hiper gayrimenkul projeleri

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Future Park AVM için talep toplanıyor!

Hiper Gayrimenkul hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurt içi ve yurt dışında gerçekleştireceği yeni yatırımlarıyla da adından söz ettirecek. Future Park projesinin AVM bölümü için de talep toplanıyor.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

İstanbul’un markalı konut projeleri Irak'a çıkarma yapacak!

İstanbul'un önemli gayrimenkul projeleri, Kuzey Irak'ın güvenlik açısından en emniyetli bölgesi olarak kabul edilen Erbil'de düzenlenecek Paradise İstanbul Emlak Zirvesi'nde tanıtılacak…

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman cazibesini yitirmez!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş “gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri” değerlendirdi;

Karma gayrimenkul projelerine talep arttı!

Tüm Türkiye'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleri hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümde konutlar karma gayrimenkul projeleri olarak yükselmeye başladı. 

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

hiper gayrimenkul projeleri Haberi

hiper gayrimenkul projeleri

Bulunduğu bölgenin tek karma projesi olan Futurepark bünyesinde yer alan AVM ile 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Cazip yatırım avantajları ve hızlı yatırım dönüşü ile dikkat çeken projeye fuarda iki Katarlı yatırımcıdan teklif geldi. Konu ile ilgili konuşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “Bu fuara katılmamızın asıl amacı projemizin AVM kısmını ön plana çıkarmak ve tanıtmaktı.  Fuarın ilk gününde yatırımcılardan AVM ile ilgili aldığımız geri dönüşler öngördüğümüz hedeflere ulaşabileceğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu.


Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen proje ile ilgili son durumu da değerlendiren Genç “Güncel olarak yüzde 55 doluluğa ulaşma başarımızın altında yatan temel nedenin otel bölümü için Wyndham markası ile yaptığımız anlaşma olduğunu düşünüyorum. Aralık sonuna kadar otel odalarında yüzde 80 doluluğa ulaşmayı hedefliyoruz. İnşaat...