07 / 05 / 2024

Hisler Parkı efeler belediyesi

Hisler Parkı efeler belediyesi

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Efeler Mustafa Kemal Yılmaz Parkı açıldı!

Efeler Belediyesi, Umurlu Mahallesi’nin merkezinde bulunan harabeliği yıkıp bazı binaları da restore ederek vatandaşların güzelce vakit geçirebilmesi için düzenlediği ‘Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nı hizmete açtı.

Aydın Hisler Parkı projesi Bursa Kent Konseyi'nde tanıtıldı!

Efeler Belediyesi ve KEBUDER'in ortaklaşa yürütmüş olduğu Hisler Parkı projesinin Bursa Kent Konseyinin düzenlemiş olduğu ‘Kent Kültürü ve Kentlik Bilinci’ sempozyumunda gerçekleştirilen Poster sunumu büyük ilgi ve beğeni gördü.

Türkiye'nin ilk hisler parkı Aydın'a inşa edilecek!

Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği'nin (KEBUDER) 'Hisler Parkı' projesi Efeler Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçiyor. İmzalanan protokolle ilk adımı atılan projeye belediye tarafından 500 bin lira bütçe ayrıldı.

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi için protokol imzaladı!

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Aydın Efeler Belediyesi toplu park açılışı yapacak!

Efeler Belediyesi tarafından yapılan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın isminin verildiği parkın açılışı 10 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Aydın Tepecik Parkı yeniden düzenlendi!

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, parkta acil olarak çalışma yapılmasının talimatını verdi.Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın talimatı üzerine Tepecik Mahallesi’ndeki park yeniden düzenlendi.

Aydın Özgecan Parkı hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Özgecan Aslan'ın adının verildiği parkı, törenle hizmete açtı. Efeler'de Egemenlik Bulvarı Soğukkuyu mevkisindeki park, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Ercan Çerçioğlu Işıklı Doğal Yaşam Parkı'na 25 dönüm arazi bağışladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Efeler İlçesi'ne kuracağı Işıklı Doğal Yaşam Parkı'na en büyük destek CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçiğlu'nun eşi Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çercioğlu'ndan geldi.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Hisler Parkı efeler belediyesi Haberi

Hisler Parkı efeler belediyesi

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı. Efeler’in Kadıköy Mahallesi’nde kurulacak olan Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük parkı için Efeler Belediyesi ve KEBUDER protokol imzaladı. Efeler Belediyesi’nde düzenlenen protokol törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir, KEBUDER Başkanı Perihan Öztürk katıldı.


"KEBUDER VE EFELER BELEDİYESİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRECEK"

KEBUDER ve Efeler Belediyesi’nin güçlerini projede birleştireceğini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kadıköy Mahallemizin girişinde güzel bir park alanımız var. KEBUDER’in önerisiyle o park yerini yeni bir düzenleme yaparak Hisler Parkı isminde bir projeye dönüştüreceğiz. Hem önerisiyle hem de maddi ve manevi katılımlarıyla bu projenin gerçekleştirilmesinde KEBUDER’in de katkısı...