18 / 04 / 2024

Hitachi Mars Lojistik hisselerini aldı

Hitachi Mars Lojistik hisselerini aldı

Japon teknoloji devi Hitachi' nin yüzde 51'ini aldığı Mars Lojistik, gözünü yeni hedeflere çevirdi. 2014' ü yatırım yılı ilan eden Mars, Türkiye'den şirket satın alacak...

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Japon Hitachi, Mars Lojistik'in yüzde 51'ini satın aldı!

Japon teknoloji devi Hitachi' nin yüzde 51'ini aldığı Mars Lojistik, gözünü yeni hedeflere çevirdi. 2014' ü yatırım yılı ilan eden Mars, Türkiye'den şirket satın alacak...

Samsun'daki lojistik depo 6,5 milyon liraya ihale edildi!

Olası afet anında acil müdahale malzemelerinin depolanacağı tesislerin Samsun'daki ihalesi 6,5 milyon liraya gerçekleştirildi. Lojistik deponun yapım ve kontrollük işlerinin TOKİ tarafından yürütüleceği açıklandı

Samsun Afet Lojistik Depo inşaatı devam ediyor!

Samsun Valisi Hüsevin Aksov. afet ve acil durum hallerinde, çadır ve acil müdahale malzemelerinin depolanması amacıyla Samsun'da kurulması planlanan Lojistik Depo hakkında bir açıklamada bulundu.

Erikli İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erikli İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Kerim Erüklü tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan 2014 tarihinde kuruldu.

Sertrans Logistics, lojistik merkezini bir araya topladı!

25’inci yılına Hadımköy’ deki yeni lojistik merkezinde giren SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı.

Samsun'daki Afet Lojistik Depo'nun inşası devam ediyor!

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, afet ve acil durum hallerinde, çadır ve acil müdahale malzemelerinin depolanması amacıyla Samsun'da kurulması planlanan Lojistik Depo hakkında bir açıklamada bulundu.

Sertrans Logistics, 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezine taşındı!

SERTRANS Logistics, genel merkezini ve bazı depolarını 8 futbol sahası büyüklüğündeki yeni lojistik merkezinde bir araya topladı. 50 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu yeni lojistik merkez, toplam 42 bin 500 metrekare kapalı alana sahip.

Enerjisini kendi üreten Mars prefabrik geliyor!

HAFİF çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren firma Prefabrik Yapı AŞ, sıfır karbon salınımlı ' Mars Konteynerini ' piyasaya çıkardı. Mars Konteynerler, 0 karbon salınımı gerçekleştiriyor

Alışan Lojistik yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor!

Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası kara taşımacılığı, yurt içi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunuyor.

Düzce AFAD Lojistik Binası tamamlandı!

Düzce’nin Kalıcı Konutlar mevkiinde yapılan İl Acil Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü hizmet binası inşaatı hızla ilerliyor, AFAD Lojistik Deposu' nun inşaatı ise bitti...

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şunay Tuncer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Esenyurt, Doğan Araslı Caddesi, Han Plus AVM'de kuruldu.

Samsun'a 45 milyon euroluk Lojistik Köy kurulacak!

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, projenin bölgesel gelişim farklılıklarını azaltıp; çok merkezli gelişimi destekleyerek rekabet edebilirliğini artıracağım belirtti. 672 dönüm alan üzerine kurulan Lojistik Köy projesinin 2016 yılı sonunda tamamlanacak.

Hitachi Mars Lojistik hisselerini aldı Haberi

Hitachi Mars Lojistik hisselerini aldı

Japon teknoloji devi Hitachi'nin yüzde 51'ini aldığı Mars Lojistik, gözünü yeni hedeflere çevirdi. 2014'ü yatırım yılı ilan eden Mars, Türkiye'den şirket satın alacak.


Türk lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Mars Lojistik'in yüzde 51'ini geçtiğimiz aylarda alan Japon Hitachi, yeni fırsatlar için düğmeye bastı. Cirosal değerlendirmede dünyanın en büyük 38'inci grubu olan Hitachi, lojistik alanında bir ay arayla ABD, Hong Kong ve Türkiye'ye yatırım yaptı. İnorganik büyümeyi hedefleyen şirket Türkiye'yi lojistik üssü yapmak istiyor. Japonların şirketi satın almasının ardından genel müdürlüğe terfi eden Ali Tulgar, Hitachi'nin sağlayacağı sinerji ile 2014'ü yatırım yılı ilan ettiklerini söyledi. 


330 MİLYON DOLAR 

2011'i 195 milyon, 2012'yi ise 225 milyon dolarlık ciroyla kapattığını söyleyen Tulgar, "Bu yılki ciro hedefimizi 330 milyon dolar olarak belirledik" dedi. Hava, deniz ve...