25 / 04 / 2024

Hızır Selimoğlu fikirtepe projesi

Hızır Selimoğlu fikirtepe projesi

Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu Bugüne kadar hak sahiplerine 1 milyon liraya yakın lora ödedik. Yeni çıkan tüketici kanunu da bunu etkiledi. Fikirtepe projesi için de pişman değiliz" dedi.

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru hız kesmeden yükselirken euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? 

Yeni hız sınırı bugün başladı! Hız sınırı limiti kaç oldu?

Otoyollarda yeni hız sınırı uygulaması bugünden itibaren yürürlüğe girdi. İşte tüm ayrıntılar… 

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

İngiliz inşaat sektörü hız kesti!

Açıklanan resmi verilere göre, İngiltere’de inşaat sektörünün büyümesi, tedarik zincirindeki kriz ve iş gücündeki yetersizlikler sebebiyle hız kesti.

Depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlandırılmalı!

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, dere yataklarında inşa edilen evlerin satın alınmaması gerektiğini vurgulayarak "Depreme dayanıklı olmayan binaların kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Hızır Selimoğlu fikirtepe projesi Haberi

Hızır Selimoğlu fikirtepe projesi


İstanbul'da kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe'nin ilk ofis projesi olan Businist Office'i Vartaş ve Rachel ortaklığıyla ve Brooldyn Park'ı Pana Yapı ortaklığıyla hayata geçiren Selimoğlu İnşaat, bölgede yaşanan gelişmeleri ve bunun inşaat sektörüne olan etkilerini bir basın toplantısıyla anlattı. Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Fikirtepe'nin sadece İstanbul değil Türkiye'nin önemli bir projesi olduğunu söyledi. Selimoğlu, "Fikirtepe'de işler istenildiği gibi gitmedi. Sürekli aksaklıklar çıktı. Projeler için henüz ruhsat alamadık. Bugüne kadar hak sahiplerine 1 milyon liraya yakın lora ödedik. Yeni çıkan tüketici kanunu da bunu etkiledi. Fikirtepe projesi için de pişman değiliz" dedi. 


Yeni...