20 / 04 / 2024

HM Home mağaza açılışı

HM Home mağaza açılışı

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Marmo Home 4 yeni mağaza açacak!

Kurulalı henüz iki yıl olmasına rağmen önemli adımlar atmayı başaran Marmo Home, önümüzdeki yıl 4 mağaza açmayı planlıyor. Firma, ihracat yaptığı pazar sayısını da artıracak...

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!

17 mağazasıyla hizmet veren Tepe Home, 2019'da üç yeni konsept mağazasının açılışını yaptı. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, "2020'de online mağaza ciromuzun artiş ivmesinin hızlanmasını bekliyoruz" dedi...

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Tetri Home 3 mağaza açacak!

Kendi tasarımlarını üreten ve hem iç piyasaya sunan hem de yurt dışına ihraç eden Tetri Home'un yurt içinde 5 mağaza, 20 corner ve 30 toptan bayisi var.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Ankara'da Bilkent Tepe Home mağaza açıldı!

Bilkent Tepe Home mağaza açılışı Ankara'nın ünlü simaları eşliğinde gerçekleşti. Modacı Deniz Berdan davete eşlik etti

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

Sesli Home mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor!

Türkiye’de perakende ev tekstili sektörü firmalarından Sesli Home, mağaza sayısını bir yıl içinde 30’a çıkarmayı hedefliyor. Firmanın şu anda 7 mağazası bulunuyor..

HM Home mağaza açılışı Haberi

HM Home mağaza açılışı

İsveç merkezli dünyaca ünlü perakende zinciri H&M Türkiye pazarına 2010 yılında girdi. ilk mağazasını Forum İstanbul AVM'de açan şirketin Türkiye'de şu anda 60 mağazası var. Bunların 30'dan fazlası İstanbul'da. Ankara'da 20 İzmir'de alti mağazası bulunuyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Kocaeli, Sakarya gibi Anadolu şehirlerine de yayılan firma, tatil yörelerinde de hizmet veriyor. Son günlerde H&M'in Türkiye pazarından çıkacağı yönünde duyumlar alıyoruz. Bu bilgiler doğru olup olmadığını öğrenmek için firmayı aradık. H&M Torte yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, bu söylentilerin aslı astar yokmuş. Hatta firma Türkiye pazarında daha da bi vümeyi planlıyormuş. Pandemi yaşanmasına rağmen bu il Akasya AVM'de açılan mağaza gibi yeni mağazalar da devreye girmis Mevcut birçok mağazada yenileme çalışmaları bile yapılmış. Arkadaşımız Özbey Men'in yine firma...