28 / 03 / 2024

HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü

HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü

Türk inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" da gecenin platin sponsoru HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yarışmayla yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.

HMF Hyundai Asansör Türkiye'de yatırım yapacak!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren HMF Hyundai Asansör, aldığı yeni projelerle büyümeye devam ediyor. HMF Hyundai Asansör "ultra yüksek hızlı asansörleri" ve çevreci çözümleri ile sektörde öne çıkıyor.

HMF Asansör, hava ile çalışan vakum asansörleri piyasaya sundu!

HMF Asansör, hava ile çalışan ENI vakum asansörlerini piyasa sundu. Asansör kuyusu ve makine dairesi gerektirmeyen ev, işyeri, kamu kuruluşları gibi her yapıya vakum asansörler sektöre yeni bir konsept getirecek.

Hyundai Asansör'den eğitime destek!

Hyundai Asansör, İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açtığı asansör ve yürüyen merdiven sınıfı ile eğitime destek veriyor. Mesleki eğitime katkı sağlaması beklenen proje ile sektöre kaliteli eleman yetiştirilmesi de amaçlanıyor.

Hyundai Asansör Diyarbakır Havalimanı'nda!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından hayata geçirilen projede yüklenici firma YDA İnşaat'ın açtığı ihaleyi kazanan Hyundai Asansör, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni dünyaya bağlayacak projeninasansör temin ve montaj işlerini yapacak.

Hakan Ek: Yabancı yatırımcılar Türk projelerini tanıyacak!

Türk inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" da gecenin platin sponsoru HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yarışmayla yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.

Hyundai Asansör Avrupa ve Balkan ülkelerini hedefliyor!

Kore’nin en büyük holdingleri arasında yer alan ve 60’tan fazla ülkeye asansör ihracatı yapan Hyundai, Türkiye’den Balkanlara uzanıyor. Hyundai Asansör' den balkanların en hızlı asansörü...

Asansör ruhsatı almak için gerekli belgeler!

Belediyelerden asansör ruhsatı almak için gerekli evraklar belediyeden belediyeye farklılık gösteriyor. Peki genel itibarıyla asansör ruhsatı almak için gerekli belgeler nelerdir? Asansör ruhsat dilekçesi nasıl yazılır?

Asansör işletme ruhsatı nasıl alınır?

Asansörlü olarak inşa edilen ya da yapıya sonradan asansör eklenen binaların asansörleri için belediyeden bu ruhsatı alması gerekiyor. Peki, asansör işletme ruhsatı nasıl alınır? Nereden alınır?

Engelli oğlu için çözümü evine asansör yaptırmakta buldu!

Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi...

Asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı!

İSTANBUL'DA 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı. Murat Ustanın ailesi. Mecidiyeköy'deki inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul'den 820 bin lira istiyor...

Torun Center asansör kazasında bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın raporunda asansör firması Geda Major ve Torunlar şirketi asli kusurlu, iş güvenliği firması ve uzmanları tali kusurlu bulundu...

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Haberi

HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü




Gayrimenkul sektörünün merakla beklediği Sign of the City Awards, 6 Kasım Perşembe akşamı Four Seasons Hotel istanbul at The Bosphorus'da gerçekleşti. HMF Hyundai Asansör'un platin sponsor olduğu gecede "En İyi Çok Katlı Konut" kategorisinde 'tamamlanan' ve 'devam' eden projelere ödüllerini HMF Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek verdi. Bu yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a platin sponsor olarak destek verdiklerini belirten Hakan Ek, "Bu organizasyon, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün gelişmesi için oldukça büyük önem arz ediyor. Yarışma sayesinde Türk projeleri yurt dışında da tanınır hale gelecek. Bu da yabancı yatırımcının Türkiye'ye yönelmesini sağlayacak. Sign of the City Awards'un önümüzdeki yıllarda uluslararası bir boyuta ulaşacağına eminim." şeklinde konuştu. 


İLK 5 ARASINDAYIZ

Dünyada birçok metro ve tren istasyonunun yanı sıra çeşitli havalimanları,...