29 / 03 / 2024

H&Min ilk 10una girdi

H&Min ilk 10una girdi

H&M’in İstanbul Bağdat Caddesi’nde açtığı amiral mağazası, şirketin tüm dünyada 10 tane açacağı özel konsept mağazalardan birisi oldu. Cadde'deki flagship H&M mağazası, altı kattan oluşuyor.

Türkiye Sigorta 2024’e hızlı bir başlangıç yaptı! İlk iki ayda 19,3 milyar TL’lik prim üretimi gerçekleşti!

Türkiye Sigorta, senenin ilk iki ayında toplam prim üretimini yüzde 160 yükselterek 19,3 milyar TL’lik prim üretimi ile yıla hızlı bir başlangıç yapmış oldu. 

Ulaştırma Bakanı açıkladı! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı 2025'te tamamlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule arasında bulunan 53 kilometrelik kesiminde çalışmaların devam ettiğini kaydedilerek, projenin ilk etabının ise 2025 yılı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı.

İlk el konutlarda azalış hız kesti! Satışların yüzde 69’u ikinci el!

Türkiye'de ilk el konutlarda azalış hız kesti. Bu kapsamda Ekim ayında Türkiye’de toplam 29 bin 230 konut ilk elden satıldı. Ayrıca ülke çapında ay boyunca toplam 64 bin 531 ikinci el konut satıldı.

Hükümet ilk kez ev almak isteyenler için start verdi! Düşük faizli kredi desteği geliyor!

Yüksek ev kiraları ve emlak piyasasındaki fahiş artışlar karşısında hükümet ilk kes ev sahibi olacaklar işçin devreye girdi. 

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

EYT'lilere soğuk duş! 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

EYT'lilere soğuk duş... 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı... Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın...

En hızlı ilk 10 Android telefon modelleri belli oldu!

AnTuTu, kasım ayının en hızlı 10 Android telefonu listesini yayımladı. Peki geçtiğimiz ayın en iyi performans gösteren 10 telefon modeli...

İmalatta fiyatlar patladı daralma hızlandı Koronanın ilk dalgasından bile daha fazla

İmalat sanayiinde yaşana daralma temmuz ayında hız kazandı. Üretim ve yeni siparişlerde korona virüs salgınının ilk dalgasından bu yana en belirgin ivme kaybı yaşandı. Temmuz ayında Türkiye imalat sanayii satın alma yöneticileri endeksi 46.9'a geriledi.

Yüzde yüz yerli üretim TOGG ilk kez otobana çıktı! Yolda gören hızına yetişemedi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrik teknolojisiyle üretilen SUV standartlarında üretilecek aracı TOGG, ilk kez kamuflajlı haliyle trafiğe çıktı. Yolda görenlerin ilk başta heyecanlandıran aracın hızına yolda giden diğer sürücüler ise yetişemedi.

Benzin ve mazota gelecek dev zam öncesi Türkiye'de bir ilk! Sosyal medyada hızla yayıldı

Benzin ve mazota gelen zam furyası hiç hız kesmeden devam ediyor. Geçen sene bu tarihlerde 7 lira 24 kuruş olan mazota Çarşamba gecesinden itibaren geçerli yeni zam gelecek. Zamlar nedeniyle Türkiye'de ilk kez toplu protesto gerçekleştirildi.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

H&Min ilk 10una girdi Haberi

H&Min ilk 10una girdi

İsveçli perakende devi Hennes&Mauritz’in (H&M) Türkiye’de beklenen amiral mağazası dün İstanbul’un en popüler alışveriş caddesi olan Bağdat Caddesi’nde hizmete girdi. Cadde mağazası, H&M’in tüm dünyada yalnızca 10 tane açacağı özel konsept mağazalardan birisi oldu. Flagship (amiral mağaza) adı verilen bu mağazalardan dünyada sadece Londra, New York, Las Vegas, Milano, Roma, Rotterdam, Tokyo, Lizbon, Stockholm gibi şehirlerde bulunuyor.


Açılıştan önceki gece düzenlenen özel davete katılan H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, “Türkiye’de ilk flagship mağazamızı açmaktan, hem Türkiye’nin hem de dünyanın en gösterişli caddelerinden birinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.


Altı katlı mağaza


H&M Bağdat’ın  ilkleri sunacakları bir mağaza olacağını kaydeden Coellner, “Yeni mağazayı dünya Moda arenasındaki en iyiler arasına katmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Türkiye’deki ilk flagship H&M mağazası, 3 bin 200 metrekare...