23 / 04 / 2024

Holiday Inn Airport

Holiday Inn Airport

Uçuşların iptal edilmesi nedeniyle hem havaalanı hem şehir otellerinde yüzde 100 doluluğa ulaşıldı

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Airport AVM yılbaşında açık mı?

Airport AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Airport AVM yılbaşında açık mı? Airport AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Airport AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

Hilton'dan, Türkiye'ye iki yeni otel yatırımı!

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

Airport AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Airport AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Airport AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Airport AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

İstanbul Grand Airport'un acı günü: Fikret Kefa Akçayoğlu vefat etti!

İstanbul Grand Airport, Havalimanları Adi Ort. Tic. İşletmesi CEO'su Yusuf Akçayoğlu'nun annesi Fikret Kefa Akçayoğlu hayatını kaybetti. İGA taziye ilanı yayınlattı.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

Atatürk Havalimanı city airport olarak hizmet verecek!

Türkiye'nin dev projelerinin planlar doğrultusunda ilerlediğini söyleyen Ulaştırma Bakanı Yıldırım, "Yeni havalimanı devreye alındığında Atatürk 'city airport' olarak hizmet verecek" dedi.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Saber Mohammad Zadeh tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Holiday Inn Airport Haberi

Holiday Inn Airport

İzlanda'da patlayan yanardağın külleri İstanbul'daki otellere yaradı. Uçuşların iptal edilmesi nedeniyle hem havaalanı hem şehir otellerinde yüzde 100 doluluğa ulaşıldı. Bazı otellerde fiyatları bin 500 doları bulan süit odalar bu sayede doldu. Yer bulamayan bazı yolcular ise iki odalı süitleri paylaştı
İzlanda'nın güneyindeki 'Eyyafyallayökul' buzulu altındaki yanardağın cuma günü patlaması ve 20'den fazla ülkenin hava trafiğini etkilemesi nedeniyle yaşanan uçuş iptalleri İstanbul otellerini doldurdu. Havaalanı otelleri başta olmak üzere şehirdeki 4 ve 5 yıldızlı otellerin doluluk oranlarını da yüzde 100'e çıktı. Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çevresindeki havaalanı otellerinde yer bulunmazken, oteller zor durumda kalan müşterileri için birbirine yolcu yolladı. Son dakikada yaşanan bu rezervasyonlar nedeniyle yer kalmayan özellikle havaalanı yakındaki bazı otellerde en pahalı süit daireler de...