25 / 04 / 2024

holiday inn hotel

holiday inn hotel

Scooter ayakkabı markasıyla bilinen Macro A.Ş., İkitelli'de 20 milyon dolara 5 yıldızlı otel yapıyor.

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.8 milyon TL'ye satılıyor!

Fethiye 2. İcra Dairesi, Muğla İli Fethiye İlçesi'ndeki Apart Inn Hotel'i 3.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.

2004 yılında Ataköy Marina ve Galleria 120 milyon dolara satılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi'nin satışa çıkardığı Ataköy Marina, Galleria ile Crowne Plaza ve Holiday Inn, Denizciler Ataköy Ortak Girişim Grubu'na 120 milyon dolara (170 trilyon) satılmış.

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.4 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde bulunan Salhan Apart Inn Hotel Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 14 Ağustos günü 09:30 ile 09:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Kayapa Islah OSB süreci hızla ilerliyor!

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ortaklaşa düzenlediği Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, Islah OSB süreci hakkında bilgilendirme toplantısı Bursa Holiday Inn Otel'de gerçekleştirildi.

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor!

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor. Holiday Inn Hotel Ankara’nın Banyoları Ideal Standard Bu yıl gerçekleştirilen en önemli otel projelerinden biri de Holiday Inn Hotel Ankara oldu.

Holiday Inn, Türkiye’de 14’üncü otelini Gaziantep’te açtı!

20 milyon dolarlık yatırımla kurulan 93 odalı otel, 280 konuk ağırlama kapasitesine sahip. Gaziantep Holiday Inn, toplantı salonları ve SPA bölümü ile konuklarına rahatlık sunmayı hedefliyor...

Uygar Cengel Holiday İnn İstanbul Airport Genel Müdürü oldu!

Holiday Inn İstanbul Airport Genel Müdürlüğü Görevine, sektörün tecrübeli isimlerinden Uygar Cengel getirildi. Uygar Cengel, Holiday Inn İstanbul Airport’da görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek!

Carlson Rezidor Grubu, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson gibi Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor. Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek.

holiday inn hotel Haberi

holiday inn hotel

Holiday Inn otelinin arkasındaki 5 bin metrekare arazide yapılacak otele dünyanın önemli zincirleri de ilgi gösteriyor. Macro, ilk otelin başarısıyla turizm sektörüne ağırlık vermeye hazırlanıyor.

SCOOTER ayakkabılarıyla dikkatleri üzerine çeken Macro A.Ş., İkitelli'de yapımına başladığı 5 yıldızlı otel ile turizm sektörüne de adım atıyor. Bu sonbahar açılmaya hazırlanan Holiday Inn otelinin arkasında 5 bin metrekare arazi üzerine yapılan otele Macro, 20 milyon dolar yatırıyor. Macro'nun Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu, şirket merkezini yapmak için 3 yıl önce satın aldıkları araziyi, bölgedeki ani değişimle otel olarak değerlendirmeye karar verdiklerini söyledi.

ZİNCİRLERİN İLGİSİ: Hafriyat çalışmalarına başladıklarını, ruhsatı bir ay önce aldıklarını anlatan Fikret Şerafettinoğlu, dünyanın önde gelen bazı zincirleriyle...