29 / 03 / 2024

Hollywood yıldızları otel yatırımı

Hollywood yıldızları otel yatırımı

İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler, kazandıkları parayı farklı alanlarda değerlendirmeyi seviyor. Hollywood'da otel yatırımı yapan en az 21 ünlü olduğunu biliyor muydunuz?

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Özak GYO'dan Antalya'ya 5 yıldızlı otel projesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), turizmde hedef büyüttü. Bölgeye 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak şirket, projesinin inşaat yapı ruhsatını aldı.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Dünyaca ünlü yıldızların adaları!

Dünyaca ünlü yıldızlar kazandıkları paraları gayrimenkule yatırıyor. Peki ada sahibi ünlüleri biliyor musunuz? İşte o isimler...

Yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski vefat etti!

New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde özel uçak düştü. Uçakta yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski, pilot ve 2 kişi yaşamını yitirdi..

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Tarkan Hollywood yıldızlarına komşu olacak!

ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olmaya hazırlanan Tarkan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa edilecek!

Ordu'da 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel yapılması için hazırlıklar başladı. 

Vadistanbul 5 Yıldızlı Otel projesi geliyor!

Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu'nun oluşturduğu AKF Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 250 odalı 4 Yıldızlı Otel, 215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel olarak inşa ediliyor..

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Hollywood yıldızları otel yatırımı Haberi

Hollywood yıldızları otel yatırımı

İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler, kazandıkları parayı farklı alanlarda değerlendirmeyi seviyor. Teknolojiden, gıda sektörüne birden fazla alanda yatırım yapan pek çok ünlü var. Peki ya oteller? Hollywood'da otel yatırımı yapan en az 21 ünlü olduğunu biliyor muydunuz?


Fortune sitesinde yer alan analizde, bu ünlüler ve otellerine yer verildi.


Analize göre Robert DeNiro'nun sahiplerinden biri olduğu Manila'daki Tne Nobu adlı otel, 2015 yılında en kötü oteller arasında bile yer aldı.



Harry Potter serisinde canlandırdığı Ron Weasley karakteriyle bilinen Rupert Grint da yine otel yatırım olan ünlülerden.


Grint'in hissedarı olduğu Rigsby's Guest adlı otel de kötü satışları nedeniyle kötü günler geçirdi ve oyuncunun oteli kapatma kararı aldığı iddia edildi. 



İŞLERİ İYİYE GİDENLER DE VAR


İngiliz tenisçi Andy Murray'nin oteli Cromlix Hotel 2014 yılındaki...