25 / 04 / 2024

hometown şile daire fiyatları

hometown şile daire fiyatları

Halil Suner, Mimar Ayşegül Suner tarafından Modern Koy Evi konseptinde tasarlanan "Hometown Şile" projesi hakkında da bilgi verdi. Projede konut teslimleri 2015 yılı içerisinde başlayacak..

Hometown Şile'de 119 bin TL'ye! Yeni proje!

Eyfel Yapı Hometown Şile projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hometown Şile projesinde çocukların ve doğanın buluştuğu yemyeşil, tertemiz hava ve doğa ile dost bir yaşam alanı tasarlanıyor...

Kat mülkiyeti olmayan daire için dava açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '2005’te gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi ile daire aldım. sözleşmede satış bedelinin tamamının alındığı yazılı olduğu halde ilave para istenildi. Kat irtifak tapusu var ama kat mülkiyeti tesis olunmadı. Bunun için ne yapabilirim?' sorusunu yanıtladı.

Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları!

Toplamda 118 adet daireden meydana gelen Selekta Yaşam Halkalı projesinde uygun fiyat avantajı ile daire satışları sürüyor. İşte, Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları... 

Prava Kartal daire fiyatları!

26 katlı 2 blokta toplam 186 daire olarak inşa edilen Prava Kartal'da uygun fiyatlar ve ödeme planları ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Prava Kartal daire fiyatları... 

Fuzulev ödeme kolaylıkları ile ev sahibi yapıyor!

Temelinde'el birliği sistemi'ile kurulan FuzulEv, ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları ile daire sahibi yapıyor.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy daire fiyatları!

Uplife Kadıköy Fikirtepe projesinde lansmana özel yüzde 5 iskonto uygulanıyor. Projede 240 ay 0,79 vade farkı ve 100 ay 0 ‘sıfır’ faiz ile daire sahibi olunabiliyor...

Ebruli Ispartakule satılık daire!

Toplamda 724 daire ve 55 ticari üniteden meydana gelen Ebruli Ispartakule Projesi'nde avantajlı ödeme seçenekleri ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Ebruli Ispartakule satılık daire seçenekleri..

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Colorist Şile daire fiyatları!

Colorist Şile daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. CFR Yapı'nın projesi Colorist Şile'de daireler Mayıs 2018 yılında teslim edilecek...

Göztepe Yeni Yüzyıl Konutları'nda deniz manzaralı daire 678 bin TL!

Göztepe’nin kalbinde yükselen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda 120 aya kadar vadelendirilen ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak mümkün. Projede, 2+1 daire fiyatları 678 bin TL’den başlıyor

Hometown Şile'de 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Hometown Şile projesi 48 villadan meydana geliyor. Vilların alanları 63 metrekare olan projede 49 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hometown Şile'de faizsiz ödemelerle! 49 bin TL peşinatla villa!

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Hometown Şile'de peşinatlar 49 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hometown Şile'de 2+1 villalar 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı'nın, Şile Meşrutiyet Köyü'nde yer alan Hometown Şile projesi kapsamında inşaatı tamamlanmak üzere olan 48 adet villanın teslimatının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Hometown Şile'de 49 bin TL peşinatla 2+1 villa!

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesinde yer alan villalar için 49 bin TL kadar peşinat ödemesi yapılıyor. Projede villaların alanları 63 metrekare tasarlandı.

hometown şile daire fiyatları Haberi

hometown şile daire fiyatları

MİMAR Ayşegül Suner tarafından  Modern Koy Evi konseptinde tasarlanan "Hometown Şile" projesi hakkında da bilgi veren Halil Suner, "Gerek mimari uygulamalar ve gerekse sosyal etkinlik alanlarıyla, şehir hayatından yorulan ailelere ormanın yanı başında. köy içinde bir yaşam alam sunarak sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam vaadediyoruz. İstanbul'un içerisinde modern bir koy hayatı konseptini sunan proje. Şile'nin köylerinden biri olan Meşrutiyet köyünde yer alıyor. Şile'nin hemen girişinde ve Işık Üniversitesi'nin karşısında orman içerisinde konumlanan Hometown Şile. denize 3 dakika yakınlıkta yer alıyor, İstanbul Altunizade'ye 35 dakika mesafede bulunuyor. 2+1 Teras ve 2*1 Bahçe tipi villa evler sunan ve kaba inşaatı tamamlanan Hometown Şile. 2015 yılı içerisinde teslim edilecek" dedi. 


Hürriyet...