23 / 04 / 2024

Hometown Şile durdu mu

Hometown Şile durdu mu

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!

Borsa İstanbul’da adeta ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken  Gazeteci Dr. Barış Esen'den de halka arzlar ile ilgili bir paylaşım geldi. Barış Esen paylaşımında halka arzların durduğunu ama halka arz endeksinin coştuğunu belirtti.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, o bölgeyi işaret etti: Gerildi gerildi, durdu, şimdi beklemede!

Bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan X sosyal medya hesabından depremler ile ilgili konuştu ve o bölge için 'Gerildi gerildi, durdu. Beklemede....' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sufıan Alahmad tarafından kuruldu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Dubai'nin Bitcoin ile emlak satma planı durdu!

Dubai'de inşaatı devam eden ve Bitcoin ile ödeme yapılabilen Aston Plaza isimli sitenin inşaatı durdu. Böyle olunca Bitcoin ile alışveriş yapma durumu da sekteye uğradı...

ENKA İnşaat'ın Adapazarı ve Gebze doğal gaz santrallerinde üretim durdu!

ENKA İnşaat ve Sanayi'nin Adapazarı ve Gebze doğal gaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan Elektrik Satış Sözleşmesi'nin sonlanmasının ardından üretim durdu...

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Salıpazarı Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatının durduğu iddia edildi. Salıpazarı Belediyesi'nden konu ile ilgili açıklama geldi. 

Bankaların konut kredisi faiz oranları 24 Eylül 2018!

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararının ardından bankalar art arda konut kredisi faiz oranlarını yükseltti. Konut kredisi faiz oranlarında yaşanan yükseliş bu hafta başı itibari ile durdu. 24 Eylül itibari ile tüm bankaların güncel konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı...

Bağlam İnşaat Metal Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağlam İnşaat Metal Oto Yedek Parça Plastik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Durdu Yeşil tarafından kuruldu. 

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

Vezirköprü'ye yapılan devlet hastanesi ile ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatı yüklenici firmanın işi bırakması sonucu durdu.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Gümüşhane Aynalı Tüneli çalışmaları durdu!

İkisu-Şiran yolu skandal bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Gümüşhane'de 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolu üzerinde yapılan Aynalı Tüneli firmalar arasındaki anlaşmazlıktan dolayı yine durdu

Erzin Kültür Merkezi inşaatı yine durdu!

Hatay'ın Erzin ilçesinde, 22 yıl önce temeli atılan Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait Erzin Kültür Merkezi inşaatı ödeneği bittiği gerekçesi ile yine durdu.

Hometown Şile durdu mu Haberi

Hometown Şile durdu mu

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Şirket sahipleri hakkında savcılığa başvuruldu. Şüpheliler, nitelikli dolandırıcılıkla suçlanıyor.  Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.


Daha önce başka bir inşaat şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışan Halil Suner 5 yıl önce kendi şirketini (Eyfel Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.) kurdu. Şirket, Beykoz Riva ve Şile’de, Kidstown, Riva Hills, Hometown ve Farmhouse ismi ile lüks konut projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan projelerden ilki olan Kidstown hayata geçirildi. Özellikle çocuklu ve üst gelir grubundan kişiler bu projelere ilgi gösterdi. Şirket, yoğun reklâm kampanyaları...