04 / 05 / 2024

Hometown Şile örnek daire

Hometown Şile örnek daire

Halil Suner, Mimar Ayşegül Suner tarafından Modern Koy Evi konseptinde tasarlanan "Hometown Şile" projesi hakkında da bilgi verdi. Projede konut teslimleri 2015 yılı içerisinde başlayacak..

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Yatay şehirleşme ile örnek yerleşim alanları kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, yatay şehirleşme ile örnek yerleşim alanları kurulacağını söyledi.

TÜGVA Genel Merkezi ile örnek bir eseri ülkemize kazandırıyoruz!

TÜGVA Genel Merkezi açılışında konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Sıradan bir binayı hizmete almıyoruz. Örnek bir eseri ülkemize kazandırıyoruz" dedi...

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Konya'ya 9.7 milyon TL'lik yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır İlçesi’nin altyapısı ve malzeme kalitesi ile örnek 73 kilometre mahalle yolunun tamamladı, yolların toplam maliyeti 9.7 milyon lira oldu.

Konya Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye değeri 8 milyon lirayı geçen prestij caddeler kazandırdıklarını söyledi. Alt yapısı tamamlanan caddeler kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltı ile örnek hale geldi.

Konya Çumra’ya 8 milyonluk prestij caddeler!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çumra’da yaptığı prestij cadde çalışmalarında 3 caddeyi tamamlayarak hizmete açarken 3 caddede çalışmalara devam ediyor. Altyapısı, refüjü, tretuvarları ile örnek olan caddelerin maliyeti 8 milyon 260 bin lira.

Konya Tuzlukçu prestij caddelerine kavuştu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tuzlukçu’da gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmalarını tamamlayarak ilçeye asfaltı, kaldırımı, refüjü ile örnek caddeler kazandırdı.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Konya Seydişehir’e 7 milyonluk cadde yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir’de Milli Egemenlik ve Necati Kalaycıoğlu Caddeleri ile Seyit Harun Bulvarı’nı altyapısı, tretuvarı, asfaltı ve bisiklet yolu ile örnek hale getirdi. 3 Prestij caddeye 7 milyon lira harcandı.

Şile’de Örnek Köy Projesi başlatıldı!

Şile’nin tarihi ve kentsel dokusunu koruma altına almak için Örnek Köy Projesi başlatıldı. Örnek köy projesi ilk etapta Akçakese Köyü'nde uygulanacak.

Hometown Şile örnek daire Haberi

Hometown Şile örnek daire

MİMAR Ayşegül Suner tarafından  Modern Koy Evi konseptinde tasarlanan "Hometown Şile" projesi hakkında da bilgi veren Halil Suner, "Gerek mimari uygulamalar ve gerekse sosyal etkinlik alanlarıyla, şehir hayatından yorulan ailelere ormanın yanı başında. köy içinde bir yaşam alam sunarak sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam vaadediyoruz. İstanbul'un içerisinde modern bir koy hayatı konseptini sunan proje. Şile'nin köylerinden biri olan Meşrutiyet köyünde yer alıyor. Şile'nin hemen girişinde ve Işık Üniversitesi'nin karşısında orman içerisinde konumlanan Hometown Şile. denize 3 dakika yakınlıkta yer alıyor, İstanbul Altunizade'ye 35 dakika mesafede bulunuyor. 2+1 Teras ve 2*1 Bahçe tipi villa evler sunan ve kaba inşaatı tamamlanan Hometown Şile. 2015 yılı içerisinde teslim edilecek" dedi. 


Hürriyet...