28 / 03 / 2024

hosab

hosab

HOSAB'da yatırımlar devam ediyor. Bursa'nın gelişim bölgesi olan batıda yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi ( HOSAB ) son 4 yıl içinde hızlı bir sıçrama yaptı.

Hasanağa OSB yüzde 40 büyüyerek istihdamını 2 kat arttıracak!

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi, üretim alanını bu yıl sonunda yüzde 40 oranında artıracak. Hasanağa OSB, ülke ekonomisine katkısını da yaklaşık 400 milyon dolara çıkaracak...

Şanlıurfa'ya 350 dekarlık hazırgiyim üretim üssü kurulacak!

Hazırgiyim sektörü, Şanlıurfa'ya 350 dekarlık alan dev bir üretim üssü kuracak...

Şanlıurfa HOSAB'da 15 firma tesis kurmak için başurdu!

İnşaat çalışmaları başlayan Şanlıurfa'daki Türkiye'nin ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi gelecek yıl hizmete girecek. 240 dönüm arazi üzerinde yer alan HOSAB'da 15 firmanın tesis kurmak için başvurusu alındı.

Bursa HOSAB Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) 2011 yılında işletmeye aldığı atık su arıtma tesisi kapasitesini 7 kat arttırıyor. 7 bin metreküp/gün kapasiteli HOSAB İlave Atıksu Arıtma Tesisi Temeli atıldı.

Şanlıurfa HOSAB 2017'de hizmete girecek!

Hazırgiyim sektörü Şanlıurfa’da devletin verdiği teşvikleri değerlendirerek çağdaş ve model bir üretim üssü kuruyor. 2017’nin sonunda devreye girecek olan Şanlıurfa Hazırgiyim Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB), 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak.

HOSAB'da yatırımlar devam ediyor!

HOSAB'da yatırımlar devam ediyor. Bursa'nın gelişim bölgesi olan batıda yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi ( HOSAB ) son 4 yıl içinde hızlı bir sıçrama yaptı.

Ahmet Sezgi Erceiş: HOSAB'da yatırımlar devam ediyor!

Bursa'nın gelişim bölgesi olan batıda yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) son 4 yıl içinde hızlı bir sıçrama yaptı. Ahmet Sezgi Erceiş, "Bölgemizi sanayi için en elverişli bölge haline getirmek istiyoruz'' dedi.

hosab Haberi

hosab

2009 yılından itibaren, alt yapı yatınmlarını tamamlayan, atık su arıtma tesisini devreye alan ve yeni imar uygulama plam ile yüzde 40 büyüyen bölgede firma sayısı da iki kat artü. HOSAB Yönetim Kurulu Başkam Ahmet Sezgi Erceiş, "Bölgemizi sanayi için en elverişli bölge haline getirmek istiyoruz. 

Bunun için son 4 yıl içinde önemli yatırımlar yaptık. EPDK'dan elektrik dağıtım lisansı almak için elektrik alt yapımıza yaptığımız yatırımlara bu yü dağıtım şebekemizi yer altına alarak devam ediyoruz. 2011 yüında atık su arıtma tesisimizi devreye aldık. Yine aynı yıl Hasanağa Barajı'mn yüzde 17,7 kullanım hakkım DSİ'den alıp, proses ve kullanma su depolan ve dağıtım şebekesini bitirdik"...