28 / 03 / 2024

Hotel Les Ottomans satılıyor

Hotel Les Ottomans satılıyor

Dünyaca ünlü isimleri konuk eden Hotel Les Ottomans, muhteşem İstanbul manzarası ile göz kamaştırıyor. Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu otel, 1.5 milyar liraya satışa sunuldu. 

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Hacizlik otel Les Ottomans'ta bir garip olay!

Les Ottomans Hotel’in tarihteki adı Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı’ıydı. Ancak o dönem 4 Muhsinzade vardı. Otelin sitesinde önemli bir karışıklık oldu. Paşa değil, hattat yalısı olarak kaldı.

Akbank'tan dudak uçuklatan yatırım atağı!

Ortaköy'deki Hotel Les Ottomans ve Tahincioğlu Holding tarafından hayata geçirilen Palladium AVM Akbank'ın oldu.

Hotel Les Ottomans ihalesinin perde arkası!

Akbank, 430 milyon TL bedelle Hotel Les Ottomas'ın yeni sahibi oldu. Akbank, Aysal'ın borçlarına karşılık oteli icradan almış oldu. İhaleyle ilgili tüm bilgilere ulaşıldı. Akbank'ın otel ile ilgili alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Ahu Aysal'dan 'Les Ottomans' açıklaması: Bir ayağım gitti!

Les Ottomans Otel’in eski sahibi Ahu Aysal, Les Ottomans Otel’in satılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Oteli çocuğu gibi gördüğünü anlatan Aysal, “Bir ayağım toprak altında kaldı” açıklamasında bulundu.

Hotel Les Ottomans'ın yeni sahibi Akbank oldu!

İstanbul Boğazı'nda Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı satıldı. 430 milyon TL değer biçilen taşınmaz, Akbank'ın oldu.

Hotel Les Ottomans'ın satış ihalesi 17 Aralık'ta!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal ile ilgili kulis sayfalarımızda aralıklarla haberler aktarıyoruz. Aysal'ın işeri uzunca bir süredir kötü gidiyor. Bu yılın başında enerji şirketi Yeni Elektrik Üretim A.Ş. iflas etmişti. Aysal'a ait Unit'in bu şirketteki payı yüzde 60'tı.

Hotel Les Ottomans Aralık ayında yeniden satışta!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans, Aralık ayında yeniden satışa çıkıyor. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans 6'ncı kez satışa çıkıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan yeniden satışa çıktı. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı. 17 Aralık'ta ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Hotel Les Ottomans satılıyor Haberi

Hotel Les Ottomans satılıyor

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapıları arasında yer alan Hotel Les Ottomans, manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplarken, dünyanın en iyi otelleri arasında da yerini almayı başardı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Kerimoğlu tarafından 2006 yılında satın alınan Les Ottomans, 60 milyon dolarlık restorasyonun ardından hizmete sunulmuştu. 

Ahu Kerimoğlu'nun satışa çıkardığı otele yatırımcılardan büyük talep var.  Kerimoğlu tarafından işletilen otel, ABD Başkanı Donald Trump, ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez ve iç giyim markası Victoria's Secret meleklerinden Karolina Kurkova gibi ünlü isimleri ağırladı. 

Boğazın simge yapısı haline gelen otel, 1.5 milyar liraya satışa çıkartıldı. Türk, Katarlı ve Arap yatırımcıların şimdiden oteli almak için birbirleriyle yarıştığı açıklandı. Tarihi dokusu korunan otelde Osmanlı sultanlarının isimlerinin...