19 / 04 / 2024

Hotel Tokatlıyan

Hotel Tokatlıyan

Bir zamanlar otelciliğin öncüsü olan, Türkiye'nin ilk beş yıldızlı otelini yapan Emekli Sandığı otel işletmeciliğinden çekilecekmiş. Başta Büyük Tarabya ve Maçka Otelleri olmak üzere 6 otelini kiralayacakmış.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Koronavirüsle bungalov evlere talep arttı!

Olympos Village Hotel'in yanındaki alanda Hobbit Evleri açılıyor. İnşaat çalışmalarında sona yaklaşan, sedir ağacından yapılan 12 hobbit ev, 21 metrekare iç alan ve özel bahçe teraslı olarak tasarlandı...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Utopia World Hotel satıldı mı?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satılması hakkında güncelleme yayınladı. Peki Utopia World Hotel satıldı mı? İşte yanıtı...

Çanakkale Cura Hotel hizmete girdi!

Çanakkale il merkezinde Troya Caddesinde Anadolu Hastanesi’nin yan tarafında yapılan ve yaklaşık 6 milyon TL’yi malolan “Cura Hotel” hizmete girdi.

Mehmet Ünlübaş: AVM projeleri esnafı bitirecek!

Manisa Bakkallar Odası Başkanı Ünlübaş, Büyükşehir'in yapacağı AVM projelerinin esnafı bitireceğini söyledi Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhan Hotel'in yanına ve Adliye Sarayı'nın karşısına iki tane AVM yapacak.

Mardan Palace Hotel yeniden satışa çıktı!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Aksu İlçesi'nde bulunan Kula Mardan Palace Hotel ve yanındaki villalarını satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 719 milyon 750 bin 650 TL olarak belirlendi.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

Kitap Evi Hotel Bursa hayatını yansıtıyor!

Kitap Evi Hotel Genel Müdürü Atilla Olgun; “Farklı atmosferi, hamamları ve bahçesi ile anılardaki Bursa’yı yaşatan otelimizde, özellikle Avrupalı ve Ortadoğulu konuklarımızı ve bunun yanı sıra Uzakdoğu’dan gelen misafirleri ağırlıyoruz." dedi.

Samsun Sheraton Hotel bugün hizmete giriyor!

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, daha önce iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı alınmıştı.

Anjum Hotel, Mekke’de açıldı!

Anjum Hotel, Mekke’nin yanı sıra Orta Doğu’nun en büyük oteli olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Anjum Hotel sunduğu mükemmel “Kutsal Haram” manzarası ve konforuyla Türk hacı adaylarının da gözdesi olacak.

Wyndham İstanbul Petek Hotel her zaman fit, her zaman zinde!

Yeni sezona özel indirimli üyelik paketlerinin yanında tesisi denemek isteyen ziyaretçilerine ücretsiz 3 günlük deneme fırsatı da sunuluyor.Wyndham İstanbul Petek Hotel her zaman fit, her zaman zinde.

Hotel Tokatlıyan Haberi

Hotel Tokatlıyan



Emekli Sandığı otelden emekli


    Emekli Sandığı, otelciliğin öncüsüydü. Büyük Ankara, Efes, Tarabya ve Maçka Otelleri'ni o kurdu, o işletti. Ancak artık işletmede yetersiz kaldığından elindeki 6 oteli kiralayacak. İkisi İstanbul'da: Tarabya ve Maçka Otelleri.

    Emekli Sandığı, Türkiye'nin ilk beş ve dört yıldızlı otelleri olan Büyük Tarabya ve Maçka otellerinin işletmesinden çekiliyor. Emek İnşaat aracılığı ile sürdürülen işletmenin kim tarafından üstlenileceği henüz belli olmadı. Ancak Çehreli Turizm'le bir danışmanlık sözleşmesi imzalandı. Bu çerçevede otellerin işletmesi dünya çapındaki otel zincirlerine devredilecek.

    Büyük Tarabya Oteli'nin bulunduğu yerde 1954’e kadar Hotel Tokatlıyan vardı. Bu otelin 1954'te yanmasından sonra 1957'de...