26 / 04 / 2024

HSBC şubeleri

HSBC şubeleri

Türkiye’de ticari bankacılıktaki faaliyetlerinde küçülmeye gitmesinin ardından şimdi de bireysel bankacılık faaliyetlerini satmak isteyen İngiliz HSBC’nin şubelerine Fibabanka’nın sahibi Hüsnü Özyeğin’in talip olduğu öğrenildi.

HSBC'den Çin'deki konut krizine çözüm önerisi!

Çin'in karşılaştığı konut krizini çözebilmek için HSBC analistlerinden öneri geldi. Analistlere göre kapsamlı bir plan ile mülkleri düzenli bir şekilde satma veya kiraya işlemlerini yönetecek ulusal düzeyde bir kuruluş içermeli.

HSBC yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı: Yüzde 70'e yakın olacak!

Ağustos ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra HSBC, Türkiye için enflasyon tahminlerinde güncellemeye gitti. Böylece 2023 sonunda enflasyonun yüzde 70’e yakın olması bekleniyor. 

HSBC yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

Britanya merkezli HSBC, dolar/TL kurunun yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar/TL kuru yıl sonunda ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne olur?

HSBC’den son dakika duyurusu! HSBC müşterilerini doğrudan ilgilendiriyor!

Müşterilerini yüksek enflasyona ve artan gıda fiyatlarına karşı ezdirmek istemeyen HSBC, gıda alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. HSBC, Bonveno’dan alışveriş yapan müşterilerin 50 TL kazanacağını duyurdu.

HSBC’den bayram öncesi sevindirecek haber! Ay sonuna kadar bu parayı alın!

HSBC, Advantage müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenlediğini ve kampanya kapsamında 300 TL NakitPuan hediye edileceğini duyurdu. Kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini açıklayan HSBC, müşterilerin acele etmesi gerektiğini vurguladı.

HSBC resmen duyurdu! Bu tarihe kadar kartınıza hediye para yatacak!

Her banka, müşterilerinin yaptığı harcamalardan kazançlı çıkması için ve aynı zamanda, yeni müşteri kazanmak için birçok alanda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. HSBC de bu doğrultuda hazırladığı kampanya sürecinde hesaplara 250 TL yatıracağını paylaştı.

HSBC'den maaş müşterilerine flaş açıklama! Acilen buraya bakmanız gerek!

HSBC Bankası, maaş ödemeleri hizmetiyle hem maaşlarını banka aracılığıyla alan müşterilerine hem de ödemeleri banka üzerinden gerçekleştiren firmalara özel avantajlar ve çözümler sunmaktadır.

HSBC'den önemli kampanya!

Bankalar arasındaki kampanya yarışına katılan HSBC kendi müşterilerine yönelik hazırladığı kampanyanın detaylarını duyurdu.

HSBC doların 27 TL olacağını açıkladı! İşte dolarda kıyametin kopacağı tarih! Görmedim duymadım demeyin!

HSBC doların 27 TL olacağını söyleyerek olası senaryoları açıkladı. İşte dolarda kıyametin kopacağı tarih! Görmedim duymadım demeyin!

HSBC'nin faturası kesildi! WhatsApp cezası olarak tam 15 milyon ödeyecek!

HSBC, çalışanlarının finans sektöründe uygun olmayan mesajlaşma uygulamaları olan WhatsApp gibi platformları kullanması nedeniyle 15 milyon dolarlık ceza ödemek zorunda kalacak.

HSBC dolar tahminini yeniledi! İşte korkutan senaryo

HSBC seçim neticeleri ne olursa olsun TL'nin değer kaybedeceği yönünde öngörüde bulundu. Banka bu sebeple sene bitimi dolar/TL beklentisini 21'den 24 civarına çıktı. HSBC, Türk lirasının zayıflaması beklentisini genel olarak belirsizlik ve riskler sebebiyle temellendiriyor.

Az çok demeyin kampanyayı değerlendirin! HSBC'den 200 TL hediye! İşte detaylar

HSBC bank, Premier Miles Kredi Kartlarıyla yapacağınız alışverişlerde 200 TL milf puan hediye ediyor. Kampanyayı merak edenler detaylı bilgi için araştırma yapıyorç Biz d sizler için lampanyanın bütün inceliklerini araştırdık İşte detaylar...

HSBC'den bir müjde daha! Bu avantajı kaçırmayın!

HSBC, bankasına müşteri olana '180 TL Değerine Varan MilPuan hediye' kampanyasını ilan etti. Kısa mesaj yöntemi ile sahip olacağınız avantajın detayları haberimizde.

HSBC şubeleri Haberi

HSBC şubeleri

BİR süredir hakkında Türkiye’den çıkacağı yönünde söylentilerin dolaştığı İngiltere merkezli HSBC’nin şubelerine Fibabanka’nın talip olduğu öğrenildi. Finansbank’ı Yunanlı NBG’ye sattıktan sonra daha önce Türkiye’den çıkan Portekiz merkezli Millenium Bank’ı satın alarak Fibabanka’ya dönüştüren Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’in HSBC’nin sadece şubelerini almak istediği, bu konuda henüz resmi olmasa da ilk temasların kurulduğu kaydedildi. Ancak konuya yakın kaynaklar HSBC’nin satış sürecini doğrularken, kurumun şimdilik sadece şube satmak yerine tüm operasyonlarını satmayı tercih edeceğini belirtti. Operasyonların tamamının satılması konusunda arzu edilen noktaya kısa sürede gelinmemesi durumunda HSBC’nin şube satışını da bir opsiyon olarak masada tuttuğu kaydedildi.


ORTADOĞULU BANKALAR

İlk etapta parça parça satış yapmayı istemeyen HSBC’nin şimdiden bazı Ortadoğulu bankalarla konuyla ilgili ilk teması gerçekleştirdiği konuşuluyor. Ancak HSBC şu ana kadar...