29 / 03 / 2024

HSBCnin kaç şubesi var

HSBCnin kaç şubesi var

Türkiye’de ticari bankacılıktaki faaliyetlerinde küçülmeye gitmesinin ardından şimdi de bireysel bankacılık faaliyetlerini satmak isteyen İngiliz HSBC’nin şubelerine Fibabanka’nın sahibi Hüsnü Özyeğin’in talip olduğu öğrenildi.

Hakmar’da Ace çamaşır suyu 64,95 TL’ye, Papia tuvalet kağıdı 86,95 TL’ye, Bingo matik 169,95 TL’ye düştü!

Türkiye’de birçok şehirde şubesi bulunan Hakmar, yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Ace çamaşır suyu 64,95 TL’ye, Papia tuvalet kağıdı 86,95 TL’ye, Bingo matik 169,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 24 Ağustos 2023 Perşembe fiyat listesi...

Şok, A101 ve Bim’in şubeleşme yarışı! Şok resmen 10 bini geçti!

Şok Market, 10 bin mağazaya ulaştığını duyurdu. Peki A101 ve Bim'in kaç şubesi var? İşte merak edilen ayrıntılar...

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi açıldı!

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halide Usun tarafından açıldı.

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye ile Halil Erdal tarafından açıldı. 

HSBCnin kaç şubesi var Haberi

HSBCnin kaç şubesi var

BİR süredir hakkında Türkiye’den çıkacağı yönünde söylentilerin dolaştığı İngiltere merkezli HSBC’nin şubelerine Fibabanka’nın talip olduğu öğrenildi. Finansbank’ı Yunanlı NBG’ye sattıktan sonra daha önce Türkiye’den çıkan Portekiz merkezli Millenium Bank’ı satın alarak Fibabanka’ya dönüştüren Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’in HSBC’nin sadece şubelerini almak istediği, bu konuda henüz resmi olmasa da ilk temasların kurulduğu kaydedildi. Ancak konuya yakın kaynaklar HSBC’nin satış sürecini doğrularken, kurumun şimdilik sadece şube satmak yerine tüm operasyonlarını satmayı tercih edeceğini belirtti. Operasyonların tamamının satılması konusunda arzu edilen noktaya kısa sürede gelinmemesi durumunda HSBC’nin şube satışını da bir opsiyon olarak masada tuttuğu kaydedildi.


ORTADOĞULU BANKALAR

İlk etapta parça parça satış yapmayı istemeyen HSBC’nin şimdiden bazı Ortadoğulu bankalarla konuyla ilgili ilk teması gerçekleştirdiği konuşuluyor. Ancak HSBC şu ana kadar...