19 / 04 / 2024

hugo boss

hugo boss

HUGO Boss, İzmir’deki tesisini 9 bin metrekare genişleterek, kadın giyim ve erkek takım elbisesine yer verecek. Ek inşaatın tamamlanmasıyla üretim tesisi 65 bin metrekareye, istihdam edilen işçi sayısı 4 bine ulaşacak.

Elektrikli scooterda kaçırılmayacak fırsat! İşte Yuki Boss'un 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yuki’nin çevreci elektrikli scooteri Boss modelinin Ekim 2022 fiyatları açıklandı. Peki, Yuki Boss scooter kaç TL oldu? İşte, Yuki Boss'un 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Volkan Tuncagil tarafından kuruldu.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Brothers Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç, Ramazan Uğur ve Recep Solak ortaklığında kuruldu.

Boss Emlak Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Emlak Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Alperen Allı tarafından kuruldu.

Mersin Grand Boss Suit Otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir otel, kapılarını, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında, mesai bitimi sonrası hastaneden evlerine gitmek istemeyen sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Global devler, İstanbul Havalimanı'nda mağaza açmak için fırsat kolluyor!

Ünlü markalar art arda İstanbul Havalimanı’na geliyor. Son olarak Bvlgari, Saint Laurent, Moncler, Bottega Veneta ve Hugo Boss, açtığı özel mağazalar ile İstanbul Havalimanı’nın ‘lüksün merkezi’ unvanını da pekiştiriyor..

Boss Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Boss Global Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özdemir tarafından kuruldu. 

Boss Endüstriyel Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Endüstriyel Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeliyle Erkan Coşkun ve Erkan Kul tarafından kuruldu.

Pertocaroni Ca İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Pertocaroni Ca İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hugo Alejandro Luna Suarez, Jose Enrique Santos Rodriguez ve  Nelson Enrique Reyes Diaz ortaklığında kuruldu. 

hugo boss Haberi

hugo boss

Ek inşaatın tamamlanmasıyla üretim tesisi 65 bin metrekareye, istihdam edilen işçi sayısı 4 bine ulaşacak. Grubun Markadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Christoph Auhagen, “İzmir’deki üretim tesisimizi genişleterek Türkiye’deki faaliyetlerimize olan bağlılığımızı yeniden tescilliyoruz. Bunun sebebi olağanüstü ürün kalitesi ve yüksek çalışan memnuniyet seviyesidir” dedi. Hugo Boss’un İzmir fabrikasının sektörün örnek üretim tesis olduğunu söyleyen Auhagen, yakın zamanda yapılan ankete göre de çalışanların işlerinden çok memnun olduklarını dile getirdiğini...